Τα Instagram stories του David Beckham συγκλονίζουν – Οι φρικτές στιγμές από τον πόλεμο στην Ουκρανία

11:32 21/3/2022 - Πηγή: iPop

Με τον πόλεμο στην Ουκρανία να συνεχίζεται και τους ανθρώπους να διανύουν τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής τους, ο καθένας από εμάς προσπαθεί να συνεισφέρει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Έτσι, και ο David Beckham συνεργάστηκε με τη Unicef και παραχώρησε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σε μία Ουκρανή γιατρό. 

Ο David Beckham

παρέδωσε τον έλεγχο του λογαριασμού του στο Instagram σε μία Ουκρανή γιατρό που εργάζεται στην πόλη Χάρκοβο.

Celebrities από όλο τον κόσμο δωρίζουν χρήματα στην Ουκρανία – Μία πράξη αγάπης και ανακούφισης

Ο David Beckham μοιράζεται το Instagram του με Ουκρανή γιατρό

Καθ’ όλη τη διάρκεια της Κυριακής, 20/3, τα Instagram Stories του πρώην ποδοσφαιριστή πλημμύρισαν με βίντεο και φωτογραφίες από την Iryna, παιδοαναισθησιολόγο, που εργάζεται στην πόλη Χάρκοβο, η οποία προσπάθησε να δείξει στους 71.5 εκατομμύρια ακόλουθους του David Beckham, πώς έχει διαμορφωθεί η ζωή της και η δουλειά της τις τελευταίες εβδομάδες.

Η Iryna δημοσίευσε ολιγόλεπτα βίντεο από το στενό υπόγειο όπου μεταφέρθηκαν όλες οι έγκυες γυναίκες και οι νέες μητέρες κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της ρωσικής εισβολής. Δημοσίευσε φωτογραφίες νεογνών στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου στηρίζονταν σε γεννήτριες οξυγόνου που δώρισε η Unicef. Σε ένα απόσπασμα, μάλιστα, κινηματογράφησε μια νεαρή μητέρα, τη Yana, να κρατά τον γιο της, Mykhailo, ο οποίος γεννήθηκε με αναπνευστικά προβλήματα και του οποίου το οικογενειακό σπίτι καταστράφηκε.

ARIS MESSINIS/AFP VIA GETTY IMAGES

Η Iryna αποκάλυψε ότι τώρα εργάζεται «24/7» και ότι «Μάλλον διακινδυνεύουμε τη ζωή μας, αλλά δεν το σκεφτόμαστε καθόλου. Αγαπάμε τη δουλειά μας… Γιατροί και νοσοκόμες εδώ, ανησυχούμε, κλαίμε, αλλά κανείς μας δεν θα τα παρατήσει».

Διάσημοι από όλο τον κόσμο στέκονται δίπλα στους Ουκρανούς πολίτες και καταδικάζουν την Ρωσική εισβολή

Ο David Beckham, πρεσβευτής της Unicef ​​από το 2005, προέτρεψε τους θαυμαστές του να δωρίσουν ό,τι μπορούν στη φιλανθρωπική οργάνωση, η οποία εργάζεται στην Ουκρανία για να παρέχει στις οικογένειες πρόσβαση σε καθαρό νερό και φαγητό, παραδίδοντας έτοιμα προς χρήση κιτ στα μαιευτήρια και διασφαλίζοντας τη συνέχεια των υπηρεσιών του προστατεύοντας τα παιδιά.

«Χάρη στις δωρεές σας, οι γεννήτριες οξυγόνου που έχουν λάβει βοηθούν τα νεογέννητα να επιβιώσουν σε φρικτές συνθήκες», είπε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

Το Χάρκοβο, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας, είναι σταθερός στόχος ρωσικών βομβαρδισμών εδώ και τρεις εβδομάδες.

Πώς μπορώ να προσφέρω βοήθεια στην Ουκρανία;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα Instagram stories του David Beckham συγκλονίζουν – Οι φρικτές στιγμές από τον πόλεμο στην Ουκρανία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα