Τα «Glazed Donut Nails» περνάνε σε άλλο level και η Hailey Bieber υποδέχεται το φθινόπωρο με το πιο must trend για τα νύχια σου!

20:17 11/9/2022 - Πηγή: iPop

Είσαι έτοιμη για άλλο ένα απολαυστικό beauty trend, εμπνευσμένο από την μία και μοναδική Hailey Bieber; Εμείς πάντως, ΝΑΙ!

Η Hailey Bieber μας έκανε να αγαπήσουμε τα «Glazed Donut Nails»,τα έκανε viral και την υπερευχαριστούμε γι’ αυτό, τώρα επιστρέφει πιο ανανεωμένη από ποτέ και είναι έτοιμη να υποδεχθεί το φθινόπωρο με νέα νύχια, τα οποία έγιναν viral μέσα σε λίγα λεπτά! Πρόκειται για ένα υπέροχο και πλούσιο

καφέ χρώμα που έχει ακριβώς την ίδια λάμψη!

Glazed Donut Nails: Το πιο hot trend στο καλοκαιρινό μανικιούρ είναι εμπνευσμένο από την Hailey Bieber – Μάθε πώς θα το φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Καφέ νύχια της Hailey Bieber: Βρήκαμε το μανικιούρ που θα αγαπήσεις!

Σε ένα TikTok που μοιράστηκε πρόσφατα, το μοντέλο μας παρουσίασε το νέο της μανικιούρ το οποίο έχει σοκολατί απόχρωση και κάπως έτσι έγινε για άλλη μία φορά η βασίλισσα των glam nails!

Τo αγαπημένο μας it girl φαίνεται να έχει εμμονή με τις ιριδίζουσες υφές αφού της ταιριάζουν πολύ. Σε συνδυασμό κιόλας με το οβάλ σχήμα νομίζω πως είναι ιδανικά για το φετινό φθινόπωρο! Αν, λοιπόν, σου αρέσουν τα τολμηρά σχέδια και χρώματα μη χάνεις άλλο χρόνο!

@haileybieber I know we’re tired of my constant color switch up but… the chocolate glazed donut nails are really hitting for me for fall @zolaganzorigt ♬ original sound – jex

Το τελευταίο beauty look της Hailey Bieber σε μεταμορφώνει σε καλοκαιρινή θεά

Η Bieber έκανε το ντεμπούτο της με τα αυθεντικά «Glazed Donut Nails» στο Met Gala του 2022! Αν μέχρι τώρα δεν ήξερες τι είναι αυτό το trend να σε ενημερώσουμε με πολύ απλά λόγια ότι πρόκειται για ένα γαλακτερό μανικιούρ με μεταλλικό φινίρισμα, το οποίο εκ πρώτης όψεως κάνει και εφέ καθρέφτη. Τέλειο; Ναι!

Το μοναδικό αυτό μανικιούρ έγινε γρήγορα viral στα social media, και έγινε τόσο δημοφιλές που ακόμη και η Vanessa Hudgens αποφάσισε να βάψει τα νύχια της με τον ίδιο τρόπο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα «Glazed Donut Nails» περνάνε σε άλλο level και η Hailey Bieber υποδέχεται το φθινόπωρο με το πιο must trend για τα νύχια σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα