Η συγκινητική αντίδραση του πρίγκιπα Louis όταν έμαθε για τον θάνατο της προγιαγιάς του – Θα μπορέσουν τα μικρότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας να παραστούν στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ;

16:15 11/9/2022 - Πηγή: iPop

Η είδηση του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ προκάλεσε θλίψη σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και τον υπόλοιπο πλανήτη. Ο πρίγκιπας William θρηνεί για τον θάνατο της αγαπημένης του γιαγιάς το ίδιο και η σύζυγός του, Kate Middleton και τα παιδιά τους, με τα οποία η βασίλισσα είχε περάσει χαρούμενες και ανέμελες στιγμές.

Πρίγκιπας Louis-
βασίλισσα Ελισάβετ: Η αντίδραση του όταν έμαθε για τον θάνατο της προγιαγιάς του

Η Ελισάβετ είχε τέσσερα παιδιά, τον Κάρολο, την Anna, τον Andrew και τον Edward. Τα παιδιά της απέκτησαν με τη σειρά τους από δύο παιδιά, με την βασίλισσα να γνωρίζει οχτώ εγγόνια και δώδεκα δισέγγονα.

Η Gran Gran, όπως την αποκαλούσε ο πρίγκιπας George ήταν για τα εγγόνια και τα δισέγγονά της η γλυκιά γιαγιά που την αγαπούσαν όλοι, ενώ δεν κρύβεται η ξεχωριστή αγάπη που της είχε ο πρίγκιπας Harry.

Το άλλο πρόσωπο της βασίλισσας Ελισάβετ: Οι πιο αστείες και ιδιαίτερες στιγμές στη ζωή του απόλυτου βρετανικού συμβόλου

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο πρίγκιπας της Κορνουάλης, William και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton είχαν μετακομίσει σε κοντινή απόσταση από το Winsdor, σε μια προσπάθεια να περνούν περισσότερο χρόνο με την προγιαγιά τους ο George, η Charlotte και ο Louis.

Όταν λοιπόν η Kate βρέθηκε έξω από το κάστρο του Winsdor το Σάββατο (10/09) και ενώ μιλούσε με παιδιά που βρίσκονταν στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί, τους αποκάλυψε πως όταν ο 4χρονος πρίγκιπας Louis πληροφορήθηκε για τον θάνατο της προγιαγιάς του, ο ίδιος της απάντησε πως «Τουλάχιστον η γιαγιά είναι με τον παππού τώρα».

An emotional Princess of Wales told a group children that Prince Louis said of #TheQueen “At least Grannie is with Great Grandpa now” while another well-wisher said “It was really nice” to see William, Harry, Kate and Meghan together

— Roya Nikkhah (@RoyaNikkhah) September 10, 2022

Η Kate και ο William – που έχουν επίσης τον 9χρονο πρίγκιπα George και την 7χρονη πριγκίπισσα Charlotte- χαιρέτισαν το πλήθος καθώς επανενώθηκαν με τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle σε μια ένδειξη ενότητας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και παρατηρούσαν μαζί τα λουλούδια και τις κάρτες που έχει αφήσει ο κόσμος έξω από το Winsdor για να τιμήσουν την βασίλισσά τους.

Θα επιτραπεί στα παιδιά να είναι στην κηδεία της προγιαγιάς τους;

Στα 96 χρόνια της ζωής της, η βασίλισσα έζησε μια μακρά, γεμάτη συγκινήσεις καθημερινότητα και είδε τα 4 παιδιά της να μεγαλώνουν καθώς και τα 8 εγγόνια και τα 12 δισέγγονα της. Το βασικό ερώτημα είναι λοιπόν αν θα επιτραπεί στα δισέγγονά της να παραστούν στην κηδεία της, έχοντας έτσι μια τελευταία ευκαιρία να την αποχαιρετήσουν.

«Μου χρειάζεται χρόνος για να συνηθίσω την πραγματικότητα της ζωής χωρίς την γιαγιά» – Η συγκινητική δήλωση του Πρίγκιπα William για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Είναι γνωστό πως δεν υπάρχει κάποιο πρωτόκολλο που να εμποδίζει τα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας να παραστούν σε τέτοιου είδους περιστάσεις. Αν η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William κρίνουν ότι μπορούν να αντέξουν το συναισθηματικό βάρος μίας κηδείας, μπορούν να παραστούν και να αποχαιρετήσουν την πρoγιαγιά τους.

Ωστόσο, είναι αρκετά πιο πιθανό να παρευρεθούν ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte και όχι ο πρίγκιπας Louis, ο οποίος είναι μόλις 4 ετών και ίσως να μην μπορέσει να διαχειριστεί μια τόσο συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή.

Joining Her Majesty The Queen and other members of The @RoyalFamily to watch a very special flypast for the start of the #PlatinumJubilee pic.twitter.com/V6yJm18OUd

— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal) June 2, 2022

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η συγκινητική αντίδραση του πρίγκιπα Louis όταν έμαθε για τον θάνατο της προγιαγιάς του – Θα μπορέσουν τα μικρότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας να παραστούν στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Louis, Ελισάβετ,Louis, elisavet