Τα 5 πιο εντυπωσιακά δαχτυλίδια αρραβώνων της Elizabeth Taylor

15:21 27/2/2021 - Πηγή: iPop

Η μεγάλη συλλογή κοσμημάτων της Elizabeth Taylor αντικατοπτρίζει μια ζωή γεμάτη αγάπη και απώλεια. Η πανέμορφη ηθοποιός με τα βιολετί μάτια είχε στην κατοχή της 10 εντυπωσιακά δαχτυλίδια αρραβώνων καθώς η ίδια αρραβωνιάστηκε 10 φορές, παντρεύτηκε οκτώ, πήρε διαζύγιο επτά και έμεινε χήρα μια φορά.

Τα 5 πιο εντυπωσιακά δαχτυλίδια αρραβώνων της Elizabeth TaylorΜε τον William Pawley JrBettmann

Η Elizabeth Taylor

αρραβωνιάστηκε για πρώτη φορά με τον William Pawley Jr, γιο του πρεσβευτή των ΗΠΑ, το 1949. Ένα δαχτυλίδι αρραβώνων με διαμάντια.

Με τον Conrad Hilton Clarence Sinclair Bull/Mgm/Kobal/Shutterstock

Ο κληρονόμος του ξενοδοχείου Conrad Hilton πρότεινε στην πανέμορφη ηθοποιό ένα δαχτυλίδι αρραβώνων με διαμάντια. Το ζευγάρι παντρεύτηκε όταν η ίδια ήταν 18 ετών, σε έναν γάμο που χρηματοδοτήθηκε από την MGM στην Εκκλησία του Καλού Ποιμένα στο Μπέβερλι Χιλς στις 6 Μαΐου 1950. Χωρίστηκαν οκτώ μήνες αργότερα.

Με τον Michael WildingAc/AP/Shutterstock

Ο Άγγλος ηθοποιός Michael Wilding πρότεινε στην Elizabeth Taylor ένα δαχτυλίδι αρραβώνων με ζαφείρι. Παντρεύτηκαν στο Caxton Hall του Λονδίνου και ο Taylor και ο Wilding και είχαν δύο γιους, τον Michael και τον Christopher. Το 1956 πήραν διαζύγιο.

Με τον Mike ToddNew York Daily News Archive

Ο παραγωγός ταινιών Mike Todd πρότεινε στην 24χρονη Taylorνα τον παντρευτεί με ένα σμαραγδένιο διαμαντένιο δαχτυλίδι. Καθώς ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Wilding εκείνη την εποχή το ζευγάρι παντρεύτηκε σε τελετή στο Μεξικό στις 2 Φεβρουαρίου 1957 – λίγες μόλις εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση του διαζυγίου της. τρίτος γάμος τόσο για τον Todd όσο και για τον Taylor διήρκεσε πάνω από ένα χρόνο, καθώς ο Todd σκοτώθηκε τραγικά σε αεροπορικό ατύχημα τον Μάρτιο του 1958.

Με τον Eddie FisherBettmann

Η Taylor παντρεύτηκε τον στενό φίλο του Todd, Eddie Fisher, στις 12 Μαΐου 1959, μετά το γρήγορο διαζύγιο του από την παιδική της φίλη, Debbie Reynolds. Το ζευγάρι παρέμεινε παντρεμένο μέχρι που ο ηθοποιός άρχισε να εργάζεται στην Κλεοπάτρα το 1962.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα 5 πιο εντυπωσιακά δαχτυλίδια αρραβώνων της Elizabeth Taylor εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα