Τα 15 είδη φιλιού που οι άντρες λατρεύουν

17:30 24/5/2021 - Πηγή: iPop

Αχ τα φιλιά… Ποιος δεν λατρεύει την αίσθηση ενός καλού φιλιού; Ένα φιλί μπορεί να είναι ρομαντικό, τρυφερό, πιο άγριο, πιο σέξι ή πιο αθώο. Μπορεί να διαρκέσει λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο ή μερικά λεπτά. Υπάρχουν τόσα πολλά είδη φιλιού και είναι όλα υπέροχα!

Ποια είναι, όμως, τα αγαπημένα είδη των ανδρών; Όλοι γνωρίζουν ότι ένα φιλί μπορεί να κάνει έναν άντρα να τρελαθεί. Το φιλί μπορεί να δείξει το επίπεδο οικειότητας, το πάθος και την αγάπη. Και σε μια σχέση, ένα καλό φιλί κάνει ακόμα καλύτερο το σεξ!

Το πρώτο φιλί μαρτυρά τόσα για τον άλλον, όσα δεν θα σου αποκαλύψει ποτέ!

Στην

πραγματικότητα, οι άντρες αγαπούν όλα τα είδη των φιλιών, εκτός απ’ αυτά στα οποία δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη πάθους. Ποια είναι όμως τα πιο αγαπημένα τους; Παρακάτω όσα μας είπαν οι άντρες που ρωτήσαμε!

Unsplash/ Toa Heftiba Τα 15 είδη φιλιού που λατρεύουν οι άντρεςΤο τρυφερό φιλί με έμφαση στα χείλη που μπλέκονταιMid-Kiss ή αλλιώς το φιλί που δίνεις όσο κάνεις σεξΤο απλό φιλί χωρίς γλώσσαΤο κλασικό, γαλλικό φιλίΤο παθιασμένο φιλί όπου αγκαλιάζεις τον σύντροφό σου πίσω απ’ το κεφάλιΤο παιχνιδιάρικο φιλί που μόλις τελειώνει γελάτε και οι 2Το απαλό φιλί, που διαρκεί μερικά δευτερόλεπταΤο φιλί με το οποίο θα σκουπίσεις τη σταγόνα σοκολάτας που έχει δίπλα στα χείλη τουΤο φιλί στην κοιλιάΤο φιλί στον λαιμόΤο φιλί που περιέχει και λίγο δάγκωμαΤο τρυφερό φιλί στο μέτωποΤο φιλί με το ένα χείλοςΤο παιχνιδιάρικο φιλί στη μύτηΤο φιλί στο μάγουλο

Τι να μην κάνεις κατά τη διάρκεια ενός φιλιού;

Μην κρατάς το στόμα σου κλειστό!
Εντάξει, δεν θα σου μάθουμε πως να φιλάς, αυτό το γνωρίζεις καλά, αλλά πρέπει να ανοίξεις το στόμα σου για να δώσεις ένα καλό, ποιοτικό, παθιασμένο φιλί. Γιατί; Γιατί υπάρχουν αποδείξεις πως το σάλιο έχει τεστοστερόνη και μάλλον γι΄αυτό οι άνδρες προτιμούν φιλιά με ανοιχτό το στόμα. Το κάνουν ασυνείδητα για να μεταφέρουν τη τεστοστερόνη και να προκαλέσουν τη σεξουαλική ορμή και στις γυναίκες.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα 15 είδη φιλιού που οι άντρες λατρεύουν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα