Συνταγή για τρουφάκια με λίγες θερμίδες και πλούσια γεύση

14:19 29/7/2019 - Πηγή: iPop

Καμία δίαιτα δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς γλυκό! Γι’ αυτό εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μια συνταγή για τρουφάκια απ’ την keto diet που αγαπάμε πολύ, για να απολαύσουμε ένα γλυκό χωρίς τύψεις!

Οι ποσότητες για τα τρουφάκια που θα δεις παρακάτω αντιστοιχούν σε περίπου 15 τρουφάκια, οπότε αν θέλεις να φτιάξεις περισσότερα ή λιγότερα, τις προσαρμόζεις αναλόγως.

Το μυστικό υλικό σ’ αυτή τη συνταγή για τρουφάκια είναι το αβοκάντο, το οποίο προσθέτει την απαραίτητη λιπαρότητα, χωρίς πολλές θερμίδες.

Τι
θα χρειαστείς για τη συνταγή για τρουφάκια;1 φλιτζάνι σταγόνες σοκολάτας1 μέτριο αβοκάντο, πολτοποιημένο1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι1/4 φλιτζάνι κακάο σε σκόνη (χωρίς ζάχαρη)Πώς θα φτιάξεις τα τρουφάκια;Λιώνουμε τις σταγόνες σοκολάτες σε μπεν μαρί ή στο φουρνάκι μικροκυμάτων.Σ’ ένα μεσαίο μπολ, ανακατεύουμε τη λιωμένη σοκολάτα, με το αβοκάντο, τη βανίλια και το αλάτι.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνουν ένα ομογενοποιημένο μείγμα.Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 15 με 20 λεπτά.Όταν το μείγμα σοκολάτας σταθεροποιηθεί, χρησιμοποιούμε ένα κουτάλι της σούπας για να πάρουμε απ’ το μείγμα της σοκολάτας.Βάζουμε τη σοκολάτα στην παλάμη μας και πλάθουμε το τρουφάκι, το οποίο στη συνέχεια κυλάμε μέσα στη σκόνη κακάο.Κάνουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσει το μείγμα σοκολάτας!Photo: Pixabay

Το άρθρο Συνταγή για τρουφάκια με λίγες θερμίδες και πλούσια γεύση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα