Η διαφήμιση του νέου iPhone γυρίστηκε στη χώρα μας- Δείτε την- Video

11:45 8/1/2017 - Πηγή: iPop

Άρωμα Ελλάδας έχει διαφήμιση του iPhone 7 Plus που έχει γυριστεί στη χώρα μας και έχει πρωταγωνιστές τα πρόσωπα του παραθαλασσίου χωριού αλλά και γενικότερα τις ομορφιές του τόπου μας.

Το καινούργιο video που ανέβηκε στο διαδίκτυο πριν από λίγες ώρες στόχο έχει να διαφημίσει το iPhone 7 Plus και συγκεκριμένα την κάμερα του

που μπορεί να κάνει τα πορτραίτα να μοιάζουν ακόμα πιο εντυπωσιακά.

Το συγκεκριμένο videακι έχει διάρκεια μόλις ένα λεπτό και σ΄αυτό θα δείτε μια νεαρή κοπέλα η οποία επισκέπτεται τη γιαγιά της, που ζει σε ένα ελληνικό παραθαλάσσιο χωριό και αρχίζει να βγάζει φωτογραφίες με το νέο της τηλέφωνο.

Η γιαγιά μόλις βλέπει τις φωτογραφίες ενθουσιάζεται τόσο που τα νέα διαδίδονται σ΄όλο το χωριό και το κινητό αποκτά τους νέους θαυμαστές του.

Τονίζουμε, πως η εν λόγω διαφήμιση είναι η τελευταία μιας σειράς σποτ που θα παρουσιάζουν τα χαρακτηριστικά τα οποία διαθέτουν οι νέες συσκευές της Apple, όπως είναι αδιαβροχοποίηση, η βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η κάμερα αλλά επίσης και το λειτουργικό σύστημα iOS 10.

Η διαφήμιση αξίζει να σημειωθεί πως θα παρουσιαστεί στην τελετή των Golden Globes που θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας (ώρα Ελλάδος), ενώ είναι όλη γυρισμένη στα ελληνικά με Αγγλικούς υπότιτλους.

Δείτε το video:

The post Η διαφήμιση του νέου iPhone γυρίστηκε στη χώρα μας- Δείτε την- Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα