Συναντήσεις Τσακαλώτου με επίκεντρο το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης

10:20 11/1/2017 - Πηγή: iPop

Νέες συναντήσεις πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με επίκεντρο την ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης. Συγκεκριμένα, αναμένεται να συναντηθεί με τον με τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών, Μισέλ Σαπέν. Την Τετάρτη πρόκειται να πραγματοποιήσει, επίσης, συνάντηση και με τον επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί.

Στο Παρίσι θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη η συνάντηση του Ε. Τσακαλώτου με τον Γάλλο ομόλογό του, Μισέλ Σαπέν, σύμφωνα με όσα είπε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σε συνέντευξη. Ο ίδιος δήλωσε, μάλιστα, ότι θα ο Ε. Τσακαλώτος θα ζητήσει την βοήθεια του Μισέλ Σαπέν, προκειμένου

να κλείσει η β΄αξιολόγηση.

Υπάρχει στις 12 Ιανουαρίου προγραμματισμένο EWG το οποίο θα προετοιμάσει το Eurogroup

Ο κ. Τζανακόπουλος επεσήμανε ότι η Κυβέρνηση από την πλευρά της επιδιώκει την επιτάχυνση της διαδικασίας ολοκλήρωσης της συμφωνίας, προκειμένου να εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία.

Σε ερώτηση προς τον εκπρόσωπο Τύπου της Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά, για το πότε ακριβώς θα επιστρέψουν οι θεσμοί στην Αθήνα, εκείνος απάντησε ότι δεν υπάρχει προς το παρόν κάτι τέτοιο, το οποίο να έχει ανακοινωθεί. Παράλληλα, επιβεβαίωσε τη συνάντηση του Ε. Τσακαλώτου με τον Πιερ Μοσκοβισί.

Δεν έχω νέα αναφορικά με την αξιολόγηση εκτός από το να επιβεβαιώσω ότι ο Πιέρ Μοσκοβισί θα συναντηθεί με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο την Τετάρτη. Αν υπήρχε κάτι περισσότερο συγκεκριμένο για την επιστροφή των Θεσμών θα το είχα πει

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Η β’ αξιολόγηση θα κλείσει θετικά, έγκαιρα και χωρίς νέα μέτρα

Photo: INTIME NEWS

The post Συναντήσεις Τσακαλώτου με επίκεντρο το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα