Συγκλονίζει η Ζέτα Δούκα με την αποκάλυψη για τη βία που έχει δεχτεί

13:49 26/1/2021 - Πηγή: iPop

Συγκλονίζει η αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα στο “Πάμε Δανάη” το πρωί της Τρίτης, 26 Ιανουαρίου, μιλώντας για τη βία, που δεν είναι απαραίτητα σεξουαλική ή σωματική, αλλά και λεκτική.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Mega με τη Δανάη Μπάρκα σε μια εκπληκτική συνέντευξη που την έκανε να λυγίσει. Η αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα συγκλόνισε το πλατό και τους τηλεθεατές που επέλεξαν να δουν το “Πάμε Δανάη” την Τρίτη.

Η Ζέτα Δούκα εξομολογήθηκε πως ο Γιώργος Κιμούλης την έβρισε και την κλώτσησε

στο θέατρο, ενώ όλη τη θεατρική σεζόν είχε υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία. «Δεν είναι σεξουαλικής φύσεως και θέλω να το τονίσω, είναι ψυχολογική και λεκτική βία» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός για το περιστατικό που συνέβη πριν από 13-14 χρόνια σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας με ένα πολύ ωραίο έργο, με σπουδαίο καστ. Η Ζέτα Δούκα συνέχισε λέγοντας για τον Γιώργο Κιμούλη «Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός ήταν επικεφαλής του θιάσου, ο οποίος είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός. Συνάντησα μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις, περιστατικά θυμού, απαξίωσης, ειρωνείας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πάνω στη σκηνή έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να προκαλέσει στον άλλον ένα βραχυκύκλωμα για να τα χάσει».

Τι συνέβη εκείνο το βράδυ;

Ένα βράδυ, όταν καιγόταν η Αθήνα με τα γεγονότα για τον Γρηγορόπουλο, έστειλε έναν συνάδελφο να μου πει να βγω στη σκηνή και να πω ότι ακυρώνεται η παράσταση. Όταν πήγα να τον ρωτήσω γιατί δεν το λέει αυτός ως επικεφαλής, με έβρισε, με κλότσησε και είπε “ΟΚ, πάμε τρίτο κουδούνι”. Έβαλα την αξιοπρέπεια μου κάτω από το θέατρο, έβαλα τον φόβο μου πάνω για να μην πουν ότι έκλεισε το θέατρο αυτή. Κατέρρευσα δύο φορές επί σκηνής. Η παράσταση για την οποία μιλάω ήταν το «Πιο κοντά» (Closer), στο Θέατρο Αθηνών το 2008 – 2009. Ό,τι είπα το υπέστην από τον Γιώργο Κιμούλη.

Τέλος, η γνωστή ηθοποιός κάλεσε και άλλους συναδέλφους της να βγουν και να μιλήσουν ανοιχτά και τόνισε πόσο σημαντικό είναι αυτό για τους νέους ηθοποιούς.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Συγκλονίζει η Ζέτα Δούκα με την αποκάλυψη για τη βία που έχει δεχτεί εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκλονίζει, Ζέτα Δούκα,sygklonizei, zeta douka