Στυγνός δικτάτορας ο Ερντογάν κατά τον Π. Καμμένο

21:15 8/12/2016 - Πηγή: iPop

Την άποψη ότι ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, έχει μετατραπεί σε «στυγνό δικτάτορα», εξέφρασε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Ο Υπουργός τόνισε πως δεν είναι δυνατό να αφήνονται τα ακραία στοιχεία, όπως ο Ερντογάν, αναπάντητα, ενώ πρόσθεσε πως ο Τούρκος πρόεδρος αυτή τη στιγμή «απειλεί το σπίτι μας».

Όταν θα πάνε να απειλήσουν την πατρίδα μας θα ακούσουν την απάντηση και θα ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι στο όνομα της διπλωματίας να κάνουμε πίσω σε αυτά

που αποτελούν εθνική κυριαρχία

Ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας για τις προκλήσεις της τουρκικής πλευράς, τόνισε πως «οι προκλήσεις αυτή τη στιγμή είναι λεκτικές», συμπληρώνοντας πως όποιες κινήσεις γίνονται – παραβίαση του εναέριου χώρου και των χωρικών υδάτων- «αντιμετωπίζονται άμεσα».

Το πρόβλημα το δημιουργεί ο Ερντογάν και η ασυλλόγιστη πολιτική του. Εμείς είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας και υπηρετούμε την ειρήνη. Γιατί όσο πιο έτοιμος είσαι να αποτρέψεις μια απειλή, τότε υπηρετείς την ειρήνη

Τέλος, ο Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στην αμφισβήτηση του Διεθνούς Δικαίου απ’ την Τουρκία, επισήμανε πως η γειτονική χώρα κάνει λόγο «για 16 κατοικημένα ελληνικά νησιά και 125 βραχονησίδες, τα οποία, ιστορικά, με το Διεθνές Δίκαιο, ανήκουν στην Ελλάδα χωρίς καμία αμφισβήτηση, ενώ είναι και σύνορα της Ευρώπης». Το ίδιο, όπως είπε, κάνει και η Αλβανία, θέτοντας ζήτημα Τσάμηδων.

Photo: Menelaos Myrillas / SOOC

The post Στυγνός δικτάτορας ο Ερντογάν κατά τον Π. Καμμένο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα