Στους δρόμους οι αγρότες- Κλείνουν δρόμους και παρατάσσουν τα τρακτέρ τους

16:54 24/1/2017 - Πηγή: iPop

Αφού ζέσταναν τις μηχανές τους τη Δευτέρα οι αγρότες συνεχίζουν να αντιδρούν στα μέτρα της Κυβέρνησης και έτσι παρατάσσουν τα τρακτέρ τους σε αρκετά σημεία της χώρας αποκλείοντας εθνικές οδούς.

Οι αγρότες Αιγιαλείας από το πρωί της Τρίτης προχώρησαν σε δίωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών-Κορίνθου στο ύψος του Αιγίου, ενώ παράλληλα οι αγρότες του Τυρνάβου αποφάσισαν να έχουν παρατεταγμένα τα τρακτέρ τους στην εθνική Λάρισας-Κοζάνης, στον κόμβο του Αργυροπουλίου από τις 18:00 έως τις 20:00.

Στο Γερακάρι της Λάρισας τις μεσημεριανές ώρες παρατάχθηκαν τα αγροτικά μηχανήματα από

αγρότες της περιοχής της Αγιάς, ενώ οι αγρότες αναμένουν μέσα στην ημέρα ενίσχυση και από άλλους συναδέλφους τους που θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.

Τα τρακτέρ, σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών Μέσων, έχουν στηθεί στην άκρη του δρόμου, όπου και παραμένουν. Βέβαια, όπως τονίζουν οι συγκεκριμένοι αγρότες, δεν πρόκειται να μεταβούν στο κόμβο της Νίκαιας την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, αλλά ξεκαθαρίζουν, ότι θα παραμείνουν στο σημείο και ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα προχωρούν σε αποκλεισμό του δρόμου.

Κλειστός είναι και ο κόμβος της Ιονίας οδού στην Άρτα και συγκεκριμένα στη θέση Άγ. Δημήτριος, από αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής.

Τα τρακτέρ τους έχουν παρατάξει και αγρότες από το Κομπότι, που συμμετέχουν στην κινητοποίηση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Άρτας. Η Τροχαία σε ανακοίνωση της επισημαίνει, πως εξακολουθεί να κάνει εκτροπή της κυκλοφορίας οχημάτων από παρακαμπτήριους δρόμους.

Στο μπλόκο του Λούρου στην Πρέβεζα, ενισχύθηκαν τα τρακτέρ καθώς έφτασαν ακόμα δεκάδες από τις αγροτικές περιοχές που βρίσκονται κοντά. Την Τετάρτη αναμένεται το συντονιστικό να καθορίσει την περαιτέρω μορφή των κινητοποιήσεων.

Θυμίζουμε, πως την Πέμπτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί μεγάλη έξοδος αγροτών στους δρόμους και συγκεκριμένα σε Καρδίτσα, Τρίκαλα, Φάρσαλα και Λάρισα στον κόμβο της Νίκαιας. Μέχρι τότε τα σωματεία έχουν δηλώσει, πως οι συγκεντρώσεις θα περιοριστούν στις πλατείες των χωριών.

Διαβάστε επίσης:

Τα τρακτέρ στους δρόμους- Στήνονται τα μπλόκα- Οι κινήσεις των αγροτών

The post Στους δρόμους οι αγρότες- Κλείνουν δρόμους και παρατάσσουν τα τρακτέρ τους appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα