Στιλιστικά τρικς που μας έμαθε η Πριγκίπισσα Diana και μας ακολουθούν μέχρι σήμερα

20:51 14/1/2021 - Πηγή: iPop

Η Πριγκίπισσα Diana ήταν ένα σύμβολο και λατρεύεται μέχρι και σήμερα για το ελεύθερο πνεύμα της αλλά και τον τρόπο που διαχειρίστηκε την είσοδό της στη βασιλική οικογένεια. Η προσωπικότητά της είναι ένα κομμάτι, όμως… Το άλλο κομμάτι είναι το στιλ της! Μάλιστα, μερικά στιλιστικά τρικς της Πριγκίπισσας Diana μας ακολουθούν μέχρι σήμερα!

Το στιλ της θαυμαζόταν από πολλούς fashionistas εκείνη την εποχή, αλλά ακόμα και οι σύγχρονοι στιλίστες βρίσκουν χρήσιμα μερικά από τα μυστικά της. Στην πραγματικότητα,

είναι οι μικρές λεπτομέρειες που έκαναν την εικόνα της Diana τόσο γοητευτική.

Στιλιστικά τρικς της Πριγκίπισσας Diana και μας ακολουθούν μέχρι σήμερα

Ασυμμετρία

Η Diana φορούσε σπάνια μακριά φορέματα με χαμηλό ντεκολτέ. Ταυτόχρονα, επέλεγε ασυμμετρικά φορέματα με έναν ώμο αρκετά συχνά, όπως αυτό το iconic βασιλικό μπλε φόρεμα που σχεδιάστηκε από τον οίκο Versace το 1996.

Embed from Getty Images

Η βασίλισσα των μανικιών!

Τα puff sleeves εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε διαφορετικές παραλλαγές της Diana τη δεκαετία του 1980. Η πριγκίπισσα δεν φοβόταν να φορέσει μπλούζες με μεγάλα μανίκια και να πειραματιστεί μ’ αυτά!

Ασυνήθιστα κοσμήματα

Τα κοσμήματα της Diana πάντα έδιναν έμφαση στην προσωπικότητά της. Δεν είχε σημασία αν αυτά ήταν απλά καθημερινά αξεσουάρ ή κοσμήματα για σημαντικές εκδηλώσεις. Ρίξε μια ματιά σε αυτό το απλό κολιέ με το γράμμα D. Οι φίλοι της της δώρισαν αυτό το χρυσό κολιέ για τα δέκατα έκτα γενέθλιά της. Η Diana το εκτιμούσε και συνέχισε να το φοράει περιστασιακά, ακόμη και μετά τον γάμο της με τον Κάρολο.

Embed from Getty Images

Κλασικό και σπορ στιλ ταυτόχρονα

Η Diana ήξερε πώς να φαίνεται γλυκιά και κομψή, ακόμη και σε σπορ ρούχα, τα οποία μερικές φορές συνδύαζε με casual ρούχα. Μάλιστα, έκανε και κάποιες εμφανίσεις που στην εποχή της θεωρούνταν extreme, όπως αυτή η μπλούζα σε συνδυασμό με ένα oversized σακάκι.

Embed from Getty Images

12 φορές που η Emma Corrin υιοθέτησε με εντυπωσιακή ομοιότητα τα πιο iconic looks της Πριγκίπισσας Νταϊάνα

Αρσενικό στυλ

Ένα παπιγιόν, ένα ανδρικό σακάκι και κοστούμι -η Diana και ο στιλίστας της επέλεγαν συχνά αρσενικά στυλ για να τονίσουν τη θηλυκότητά της. Μία από τις πιο αντισυμβατικές επιλογές της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας ήταν το παπιγιόν που συνδύαζε με διαφορετικά ρούχα.

Embed from Getty Images

Παστέλ χρώματα

Αγαπούσε τα φωτεινά χρώματα και δεν φοβόταν να τα φορέσει, αλλά της άρεσαν επίσης τα παστέλ χρώματα και τα ευαίσθητα υφάσματα, όπως δαντέλα, σιφόν και μετάξι. Συνήθιζε να τα φοράει στην καθημερινή της ζωή, καθώς και κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων.

Embed from Getty Images

Χρώματα με αντίθεση

Ήταν επίσης λάτρης της αντίθεσης χρωμάτων. Οι τολμηροί συνδυασμοί χρωμάτων της ταίριαζαν. Εξάλλου, τα χρώματα που κάνουν τολμηρούς συνδυασμούς προσελκύουν περισσότερη προσοχή από ένα μόνο φωτεινό χρώμα.

© AP / EAST NEWS

Το κόκκινο

Η Πριγκίπισσα είχε πολλά ρούχα σε πλούσιο κόκκινο χρώμα. Φορέματα αλλά και μπουφάν, πουλόβερ, παλτό και μια συλλογή από φούστες. Της άρεσε να συνδυάζει το κόκκινο με εκ διαμέτρου αντίθετα χρώματα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Στιλιστικά τρικς που μας έμαθε η Πριγκίπισσα Diana και μας ακολουθούν μέχρι σήμερα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα