Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του δράστη της Ιερουσαλήμ- Εννέα συλλήψεις σχετικά με την επίθεση

20:53 8/1/2017 - Πηγή: iPop

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το βράδυ της Κυριακής τα στοιχεία του δράστη της Ιερουσαλήμ, ο οποίος ρίχνοντας το φορτηγό το οποίο οδηγούσε πάνω σε στρατιώτες, σκότωσε 4 ανθρώπους και τραυμάτισε ακόμα 15.

Σύμφωνα με την ισραηλινή Αστυνομία, ο δράστης είναι ο 28χρονος Fadi Qunbar, ο οποίος έπεσε νεκρός απ’ τα πυρά των αστυνομικών δυνάμεων αφού εξαπέλυσε την επίθεση.

Ο δράστης ήταν απ’ την γειτονιά Jabal Mukaber της ανατολικής Ιερουσαλήμ. Η αστυνομία έχει συλλάβει συνολικά 9 άτομα, μεταξύ των οποίων πέντε από τα μέλη της οικογένειας του Qunbar.

EMTs and paramedics

pronaunce 4 20 y/os dead. 15 wounded: one severly injured evacuated, four moderetly and 10 lightly pic.twitter.com/IHOcrkQ0Fk

— Magen David Adom (@Mdais) January 8, 2017

Τρία απ’τα θύματα της επίθεσης ήταν γυναίκες και ένας άνδρας, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες απ’ την Αστυνομία. Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι τα τρία θύματα ήταν δόκιμοι και ο ένας αξιωματικός. Και οι τέσσερις διένυαν την δεκαετία των 20.

Σε νωρίτερες δηλώσεις του ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου είπε ότι ο δράστης ήταν πιθανότητα οπαδός του ISIS.

Video δείχνει τη στιγμή της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ:

Αξίζει να τονιστεί ότι η συγκεκριμένη επίθεση θυμίζει τον τρόπο που έγιναν οι επιθέσεις στο Βερολίνο και τη Νίκαια, για τις οποίες το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη.

Διαβάστε ακόμα:

Οπαδός του Ισλαμικού Κράτους ο δράστης της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ

Photo: Twitter

The post Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του δράστη της Ιερουσαλήμ- Εννέα συλλήψεις σχετικά με την επίθεση appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα