Νέο κρησφύγετο της Ρούπα εντοπίστηκε στον Ωρωπό- Ταυτοποιήθηκε το ένα απ’ τα όπλα που βρέθηκαν σπίτι της

19:21 8/1/2017 - Πηγή: iPop

Αφού οι Αρχές έκαναν «φύλλο και φτερό» το σπίτι της Πόλας Ρούπα αλλά κι εκείνο της 25χρονης συνεργού της στην Ηλιούπολη, έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκε νέο κρησφύγετο στην περιοχή του Ωρωπού, για το οποίο είναι ελάχιστα μέχρι στιγμής γνωστά.

Στο σπίτι που συνελήφθη η Πόλα Ρούπα στην Ηλιούπολη βρέθηκαν σε μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη όπλα και χειροβομβίδες.

Η κρύπτη βρισκόταν πίσω απ’ τα ντουλάπια της κουζίνας και οι αρμόδιες Αρχές την εντόπισαν χάρη

στα ειδικά μηχανήματα που διαθέτουν. Εκεί εντοπίστηκαν δύο πιστόλια, δύο καλάσνικοφ, χειροβομβίδες και πολλά φυσίγγια.

Τα όπλα πλέον έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια και αναμένεται να υποβληθούν σε βαλλιστικό έλεγχο απ’ την Αντιτρομοκρατική. Κάποια απ’ αυτά ενδεχομένως να έχουν χρησιμοποιηθεί σε ενέργειες του «Επαναστατικού Αγώνα»ή της «Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών» κατά το παρελθόν.

Παράλληλα, στο σπίτι της 25χρονης συνεργού της Πόλας Ρούπα βρέθηκαν 100.000 ευρώ μέσα στο στρώμα του κρεβατιού. Τα χρήματα εκτιμάται ότι αποτελούν λεία από ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στη Μαλεσίνα τον Σεπτέμβριο του 2016.

Νέο κρησφύγετο στον Ωρωπό

Πολλοί πολίτες τηλεφωνούν στην Αντιτρομοκρατική από χθες που δημοσιοποιήθηκαν οι πολλαπλές πλαστές ταυτότητες, δηλώνοντας ό,τι γνωρίζουν.

Σ’ αυτό το πλαίσιο αποκαλύφθηκε νέο κρησφύγετο στον Ωρωπό. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι το σπίτι ήταν νοικιασμένο για περίπου 2 χρόνια, πιθανότατα με τα στοιχεία της 25χρονης συνεργού της Ρούπα.

Ωστόσο, προς το παρόν δεν έχουν βρεθεί εκρηκτικά ή όπλα και θεωρείται ότι το εν λόγω διαμέρισμα χρησιμοποιούνταν ως εξοχικό.

Ταυτοποιήθηκε το ένα όπλο που βρέθηκε σπίτι της Ρούπα

Ταυτοποιήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες το ένα απ’ τα όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι της Ρούπα.

Είναι ένα Glock, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί απ’ την ίδια τον Φεβρουάριο του 2016 κατά την αποτυχημένη επιχείρηση απόδρασης του Μαζιώτη με ελικόπτερο.

Το εν λόγω όπλο φέρεται να είχε χρησιμοποιήσει και ο Ν. Μαζιώτης σε ληστεία τράπεζας το 2014 στην Κλειτορία. Ο Μαζιώτης μ’ αυτό το όπλο μάλιστα είχε τραυματίσει αστυνομικό που επιχείρησε να τον σταματήσει.

Διαβάστε ακόμα:

Στην μητέρα της Ρούπα η επιμέλεια του παιδιού της

Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παναγιώτου Ορέστης

The post Νέο κρησφύγετο της Ρούπα εντοπίστηκε στον Ωρωπό- Ταυτοποιήθηκε το ένα απ’ τα όπλα που βρέθηκαν σπίτι της appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα