Στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες του μακελάρη της Κωνσταντινούπολης

19:31 1/1/2017 - Πηγή: iPop

Στη δημοσιότητα δόθηκαν απ’ τις τουρκικές Αρχές όλες οι υπηκοότητες των ξένων θυμάτων του αιματοκυλίσματος στην Κωνσταντινούπολη. Ανάμεσά τους είναι Άραβες και Ισραηλινοί, αλλά και Γάλλοι. Απ’ τους 39 νεκρούς τουλάχιστον οι 15 είναι ξένοι υπήκοοι. Την ίδια στιγμή το πρακτορείο Super Janet δημοσίευσε φωτογραφίες στις οποίες φέρεται να απεικονίζεται ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης.

Οι φωτογραφίες του δράστη

Οι εν λόγω φωτογραφίες

φέρεται να τραβήχθηκαν απ’ τις κάμερες ασφαλείας, ωστόσο, οι Αρχές δεν έχουν επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για τον δράστη της επίθεσης.

Video απ’ τη στιγμή που ο δράστης εισβάλλει στο κλαμπ:

Αναλυτικά οι υπηκοότητες των ξένων θυμάτων:Τρεις Ιορδανοί πολίτες σκοτώθηκαν και τέσσερις τραυματίστηκαν.Δύο Τυνήσιοι είναι ανάμεσα στα θύματα. Συγκεκριμένα ένας επιχειρηματίας και η γυναίκα του.Το προξενείο της Σαουδικής Αραβίας έκανε γνωστό πως ανάμεσα στα θύματα είναι αρκετοί πολίτες της χώρας, χωρίς να διευκρινίζεται ακόμα ο αριθμός τους. Η εφημερίδα Asharq Al-Awsat μιλάει πάντως για πέντε νεκρούς υπηκόους Σαουδικής Αραβίας και έντεκα τραυματίες.Ένας υπήκοος Λιβύης σκοτώθηκε κι ακόμα τρεις τρεις τραυματίστηκαν.Μαροκινοί και Λιβανέζοι υπήκοοι είναι ακόμα ανάμεσα στα θύματα, χωρίς να είναι γνωστός ο αριθμός τους.Μια γυναίκα απ’το Ισραήλ σκοτώθηκε, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και το ΥΠΕΞ της χώρας.Δύο Ινδοί, ένας άνδρας και μια γυναίκα είναι ανάμεσα στους νεκρούς σύμφωνα με το ΥΠΕΞ της Ινδίας.Παράλληλα, ένας άνδρας με τουρκική και βελγική υπηκοότητα σκοτώθηκε, όπως είπε ο Βέλγος ΥΠΕΞ.Τρεις Γάλλοι υπήκοοι τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τον Γάλλο ΥΠΕΞ.Επαγγελματίας δολοφόνος ο δράστης

Πληροφορίες σχετικά με το προφίλ του μακελάρη της Κωνσταντινούπολης βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο δράστης της επίθεσης στο κλαμπ Reina φαίνεται πως είναι επαγγελματίας δολοφόνος καθώς άλλαξε πέντε γεμιστήρες, ενώ έκανε κάθε κίνηση με απόλυτη ψυχραιμία. Ο δράστης παραμένει ασύλληπτος και οι Αρχές στην Τουρκία έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Ο δράστης σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες φορούσε σκούρο σακάκι αλλά βγήκε με λευκό. Λίγο νωρίτερα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας σε δηλώσεις του διέψευσε τις πληροφορίες που ήθελαν τον μακελάρη να ήταν ντυμένος Άγιος Βασίλης, ενώ τόνισε πως άφησε πίσω του το όπλο της επίθεσης.

The post Στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες του μακελάρη της Κωνσταντινούπολης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα