Πληροφορίες για το προφίλ του μακελάρη της Κωνσταντινούπολης- Επαγγελματίας δολοφόνος, κάθε κίνηση γινόταν με ψυχραιμία

17:45 1/1/2017 - Πηγή: iPop

Πληροφορίες σχετικά με το προφίλ του μακελάρη της Κωνσταντινούπολης βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο δράστης της επίθεσης στο κλαμπ Reina φαίνεται πως είναι επαγγελματίας δολοφόνος καθώς άλλαξε πέντε γεμιστήρες, ενώ έκανε κάθε κίνηση με απόλυτη ψυχραιμία. Ο δράστης παραμένει ασύλληπτος και οι Αρχές στην Τουρκία έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Ο δράστης σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες φορούσε σκούρο σακάκι αλλά βγήκε με λευκό. Λίγο

νωρίτερα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας σε δηλώσεις του διέψευσε τις πληροφορίες που ήθελαν τον μακελάρη να ήταν ντυμένος Άγιος Βασίλης, ενώ τόνισε πως άφησε πίσω του το όπλο της επίθεσης.

Επαγγελματίας δολοφόνος ο μακελάρης

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης πυροβολούσε για 7 συνεχόμενα λεπτά σκοτώνοντας 39 άτομα και τραυματίζοντας ακόμα 69.

Ο ίδιος άλλαξε πέντε γεμιστήρες κάτι το οποίο αποτελεί ένδειξη ότι πρόκειται για επαγγελματία δολοφόνο. Ακόμα μια απόδειξη γι’ αυτό είναι ότι κάθε του κίνηση γινόταν με απόλυτη ψυχραιμία, ενώ φέρεται να είχε κάνει διερεύνηση του χώρου πριν το πρωτοχρονιάτικο αιματοκύλισμα.

Προς το παρόν παραμένει ασαφές εάν έδρασε μόνος του ή εάν ήταν δύο οι δράστες, ωστόσο, οι Αρχές μιλούν για έναν δράστη. Αυτόπτες μάρτυρες πάντως κάνουν λόγο για δύο ενόπλους.

«Αυτό το ζήτημα θα διευκρινιστεί από την αστυνομία, όπως και ο τρόπος που διέφυγε από το κλαμπ» αναφέρουν τα τουρκικά media, ενώ είναι σε εξέλιξη η εξέταση του υλικού απ’ τις κάμερες ασφαλείας.

Θυμίζουμε ότι προς το παρόν δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης για την επίθεση. Τα τουρκικά media βλέπουν ομοιότητες ανάμεσα στην επίθεση της Κωνσταντινούπολης κι εκείνης στο κλαμπ στο Ορλάντο, για την οποία το Ισλαμικό Κράτος είχε αναλάβει την ευθύνη.

Ο Τούρκος ΥΠΕΣ είπε αναφορικά με την επίθεση: «Υπήρχαν συνεχώς πληροφορίες για κάτι τέτοιο. Και οι άντρες της αστυνομικής ασφάλειάς μας ήταν εκεί στο χώρο του επεισοδίου λίγο πριν την πραγματοποίησή του. Έγινε φονικό. Είναι μια απάνθρωπη βία».

Συλλυπητήριο μήνυμα Νίκου Βούτση

Ο Νίκος Βούτσης εξέφρασε την απερίφραστη καταδίκη του και τον αποτροπιασμό του για την τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη. Παράλληλα, εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά του στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων, καθώς και τις ευχές του προς τους τραυματίες για ταχεία ανάρρωση.

Photo: Reuters

The post Πληροφορίες για το προφίλ του μακελάρη της Κωνσταντινούπολης- Επαγγελματίας δολοφόνος, κάθε κίνηση γινόταν με ψυχραιμία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα