Σταθεροί στα μπλόκα τους οι αγρότες- Αναμένουν την συνάντηση με τον Τσίπρα

10:28 21/2/2016 - Πηγή: iPop

Ανυποχώρητοι είναι οι αγρότες, οι οποίοι παραμένουν στα μπλόκα τους και δηλώνουν πως θα συνεχίσουν μέχρι την συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα , η οποία είναι προγραμματισμένη για αύριο, Δευτέρα.

Στην συνάντηση το παρών θα δώσουν εκπρόσωποι πολλών μπλόκων. Εκπρόσωποι από το μπλόκο των Τεμπών είναι ήδη γνωστό ότι θα βρεθούν στην Αθήνα, ενώ οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας και του Προμαχώνα αναμένεται να κρατήσουν την σκληρή τους στάση

και να μην κατέβουν στην Αθήνα για την συνάντηση.

Οι αγρότες από τα Τέμπη δεν φεύγουν από το μπλόκο και τονίζουν πως εάν δεν υπάρχουν δεσμεύσει εκ μέρους της ελληνικής Κυβέρνησης, τότε θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις, αποκλείοντας επ’ αόριστον όλες τις διόδους.

Εκπρόσωποι 68 μπλόκων θα κάνουν σύσκεψη στη Νίκαια προκειμένου να αποφασίσουν για περαιτέρω κινητοποιήσεις. Οι εκπρόσωποι αναμένεται να συζητήσουν συνάντηση με τον Α. Τσίπρας, διαφορετική μέρα όμως από τους υπόλοιπους.

Έντονη είναι η αντιπαράθεση Ελλήνων και Βουλγάρων στον Προμαχώνα, με τους Βούλγαρους οδηγούς να έχουν στήσει το δικό τους μπλόκο. Από το Σάββατο το μεσημέρι, οι αγρότες έχουν ανοίξει το σημείο, όμως οι Βούλγαροι απαίτησαν να αποσυρθούν γενικά τα τρακτέρ.

Ένταση επικράτησε τέλος το Σάββατο στην Λιβαδειά με τους αγρότες να ψάχνουν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Θηβαίο στα γραφεία. Ωστόσο δεν τον βρήκαν και δήλωναν ότι τους αποφεύγει. Οι αγρότες θυροκόλλησαν το κείμενο που ήθελαν να του μεταβιβάσουν, με το οποίο του ζητούσαν να πείσει την Κυβέρνηση για απόσυρση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό και να συζητήσει από μηδενική βάση.

The post Σταθεροί στα μπλόκα τους οι αγρότες- Αναμένουν την συνάντηση με τον Τσίπρα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα