Σταμάτα να κάνεις αυτά τα πράγματα για να είσαι ευτυχισμένη μετά τα 30!

20:42 4/6/2017 - Πηγή: iPop

Ίσως να είσαι ήδη στα 30 και να σκέφτεσαι τι έχεις καταφέρει μέχρι στιγμής. Μπορεί να μην είσαι ευχαριστημένη από τα κατορθώματα σου όμως δεν είναι αργά για να αλλάξεις τρόπο ζωής καθώς σύμφωνα με την ψυχολογία υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία αν τα σταματήσεις μέχρι τα 30 σου θα είσαι ευτυχισμένη αργότερα.

Διάβασε παρακάτω πράγματα που πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε εμείς οι γυναίκες μέχρι τα 30 για να είμαστε ευτυχισμένες μετά!

Σταμάτα να ανησυχείς πάρα πολύ, είτε συνειδητά είτε όχι, σχετικά με τους στόχους ζωής που υποτίθεται ότι έπρεπε να έχεις επιτύχει μέχρι τα 30. Μπορείς
ακόμη να επιλέξεις διαφορετικά μονοπάτια.Μην προσποιείσαι οργασμούς.Μην ζητάς συγγνώμη επειδή απλά είπες την άποψη σου.Σταμάτα να αγαπάς και να νοιάζεσαι για άτομα που δεν νιώθουν το ίδιο για εσένα.Μην μαυρίζεις υπερβολικά πολύ.Μην φοβάσαι να λες όχι!Ή μην λες ναι σε όλα..Μην ενδιαφέρεσαι πολύ για το τι λένε οι άλλοι.Μην τρως ανθυγιεινά.Μην βγαίνεις ραντεβού με ένα άτομο που δεν αξίζει ακόμα και αν όλοι σου λένε ότι θα πάει καλά.Μην μισείς το σώμα σου!Μην κρίνεις τον εαυτό σου για τα πάντα.Σταμάτα να σκέφτεσαι συνέχεια τους άλλους και φρόντισε για τον εαυτό σου. Μην αγνοείς το ένστικτό σου.Μην δίνεις σημασία στην γνώμη που έχουν οι άλλοι για τον τρόπο ζωή σου.Ζήσε πιο αυθόρμητα. Μην ζεις μία «προγραμματισμένη ζωή»Μην προσπαθείς να ανταποκριθείς στις προσδοκίες των γονιών σου, κάνε αυτό που θες εσύ!Μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλες γυναίκες.Σταμάτα να βάζεις στην ζωή σου άτομα μόνο και μόνο για να μην είσαι μόνη σου.Μην ξεχνάς τους γονείς σου και τους ανθρώπους που σε αγαπάνε. Κάλεσε τους και ρώτα τους τι κάνουν, δεν είσαι πια 15 δώστους την προσοχή που σου δώσανε τόσα χρόνια.Μην φέρεσαι άσχημα στους άλλους. Δεν αξίζουν όλοι τέτοια συμπεριφορά και ούτε μπορείς να ξεσπάς στους άλλους επειδή κάποτε πληγώθηκες πολύ.

The post Σταμάτα να κάνεις αυτά τα πράγματα για να είσαι ευτυχισμένη μετά τα 30! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα