Αυτά τα αγόρια τρολάρουν την μητέρα τους για 3 ολόκληρα χρόνια! (video)

16:26 4/6/2017 - Πηγή: iPop

Ένα ξεκαρδιστικό video που κυκλοφoρεί στα social media καταγράφει πολλές ξεκαρδιστικές φάρσες που μια οικογένεια κάνει στην αδιάκριτη μαμά τους για τρία χρόνια, προσφέροντας της ατελείωτες στιγμές τρόμου στο σπίτι τους.

Σε κάθε γωνιά του σπιτιού που τριγυρνάει η μητέρα φαίνεται να είναι ένα αγόρι έτοιμο να πηδήξει μπροστά της και να την τρομάξει.

Η γυναίκα αυτή ζει μία καθημερινή ταινία τρόμου! Όταν τραγουδάει, όταν γράφει, ακόμα και όταν περπατάει μέσα από στο σπίτι, φαίνεται

μια «διαβολική» φιγούρα η οποία κρύβεται ακριβώς στο σωστό μέρος και της προσφέρει την μεγαλύτερη τρομάρα.

Το πρώτο χτύπημα εμφανίζεται όταν η γυναίκα περπατάει στην αίθουσα αλλά δεν γνωρίζει ότι κάποιος παραμονεύει στη γωνία…Όταν ξαφνικά ο γιος της πέφτει και φωνάζει, η άμεση αντίδραση της μητέρας είναι να τον χαστουκίσει σκληρά στο πρόσωπο! Αυτό ονομάζεται αντεπίθεση!

Αλλά αυτή η ξαφνική έκρηξη θυμού κάνει τα αγόρια να γελούν υστερικά.
Στη συνέχεια, η γυναίκα ασχολείται με την κουζίνα και μιλάει σε ένα μικρό κορίτσι. Οι γιοι της όμως δεν μπορούσαν να αντισταθούν και όπως είναι αναμενόμενο μπαίνουν βιαστικά μέσα στην αίθουσα και της φωνάζουν, τρομάζοντας την απίστευτα πολύ!

Παρόλο που λέει «ανόητε» όλη την ώρα όταν την τρομάζουν, απλώς γελούν με χαρά στις επιτυχημένες τους φάρσες.

Τα αγόρια δεν χάνουν ευκαιρία να τρομάξουν ανελέητα την μητέρα τους η οποία ζει με τον φόβο μίας νέας επίθεσης συνέχεια..

Tι θα συμβεί άραγε στην συνέχεια; Θα καταφέρει η γυναίκα να αντιμετωπίσει τους αδίστακτους γιους της ή θα κερδίσουν την μάχη;

Δείτε το video:

Boys prank their mom for 3 years

Poor mom Credit: ViralHog

Posted by Viral Thread on Sonntag, 4. Juni 2017

The post Αυτά τα αγόρια τρολάρουν την μητέρα τους για 3 ολόκληρα χρόνια! (video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα