Σταμάτα επιτέλους να έχεις εμμονή με τον οργασμό γι’ αυτό τον λόγο!

17:15 24/7/2020 - Πηγή: iPop

Κάνεις σεξ και σκέφτεσαι τον οργασμό, τόσο τον δικό σου, όσο και του συντρόφου σου; Λάθος! Αυτή η εμμονή με τον οργασμό δε θα σου βγει και σε καλό. 

Αν κάνεις σεξ και απλά σκέφτεσαι πότε θα φτάσεις σε οργασμό ή πότε θα φτάσει ο σύντροφός σου σε οργασμό, τότε μέγα λάθος. Αν επίσης κάνεις σεξ και πιέζεις τον εαυτό σου να φτάσει σε οργασμό, πάλι μέγα λάθος. Γενικά αν έχεις εμμονή με τον οργασμό, πρέπει να τη σταματήσεις το συντομότερο κι ο λόγος είναι πολύ σημαντικός.

Γιατί δεν πρέπει να έχεις εμμονή με τον οργασμό;

Ο λόγος είναι πολύ απλός και τον επιβεβαιώνουν και οι επιστήμονες. Προφανώς και το να έχεις το μυαλό σου συνεχώς στον οργασμό μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Με άλλα λόγια, η εμμονή αυτή μπορεί να βλάψει τη σεξουαλική σου ζωή. Είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει άγχος, το οποίο δε θα σε οδηγήσει σε οργασμό και φυσικά δε θα σου προσφέρει ικανοποίηση.

Πώς να δείξεις (διακριτικά) ότι δεν έχεις φτάσει σε οργασμό; 

Γενικά, έχοντας τον οργασμό στο μυαλό σου δε θα χαρείς πραγματικά το σεξ. Χάνεις την ουσία, δεν συνδέεσαι πραγματικά με τον σύντροφό σου και δεν αφήνεσαι. Αντί να χαλαρώσεις και να διεγερθείς, σκέφτεσαι πώς θα φτάσετε και οι δύο σας σε οργασμό. Ωραίος ο στόχος, όμως η ευχαρίστηση έχει μεγαλύτερη σημασία και ο οργασμός θα έρθει στην ώρα του.

Μην πιέζεις τον εαυτό σου να έρθει σε οργασμό ή να ικανοποιήσει τον άλλο, γεμίζοντας το κρεβάτι σου με άγχος. Το σεξ είναι απόλαυση. Αν δεν χαλαρώσεις και δεν το ευχαριστηθείς, τότε τι νόημα έχει;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Αυτή τη μέρα έχεις πιο έντονο οργασμό

Το άρθρο Σταμάτα επιτέλους να έχεις εμμονή με τον οργασμό γι’ αυτό τον λόγο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα