Στα χέρια της αστυνομίας ο προπονητής της 11χρονης- Συνελήφθη για βιασμό και αποπλάνηση

17:45 24/1/2021 - Πηγή: iPop

Συνελήφθη ο προπονητής της 11χρονης για βιασμό και αποπλάνηση. Η 21χρονη σήμερα αθλήτρια έχει καταθέσει ήδη αρκετές φορές στην αστυνομία, αφότου η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η Ασφάλεια Σάμου το πρωί της Κυριακής συνέλαβε τον προπονητή που κατηγορείται για τον βιασμό αθλήτριας της ιστιοπλοΐας όταν αυτή ήταν 11 χρονών.

Ο προπονητής είχε φύγει από την Αθήνα και διέμενε στη Σάμο. Η σύλληψή του ήρθε ύστερα από ένταλμα που εκδόθηκε από την εισαγγελία.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Νίκος Στεφανάτος συνάντησε την 21χρονη αθλήτρια και τους γονείς της, από τους οποίους έλαβε καταθέσεις τα τελευταία 24ωρα.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Απλά, δεν ήθελα να το περάσει και η οικογένειά μου τότε», δήλωσε η 21χρονη σήμερα αθλήτρια στο OPEN TV και τον Γιάννη Φραγκουλόπουλο.

Η σεξουαλική κακοποίηση πριν από 10 χρόνια

Πριν από περίπου 10 χρόνια, η 11χρονη τότε αθλήτρια είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από τον τότε προπονητή της. Το αδίκημα, το οποίο είχε καταγγείλει η Σοφία Μπεκατώρου, δεν έχει παραγραφεί.

«Επικοινώνησα με τη Σοφία, στέλνοντάς της ένα μήνυμα υποστήριξης, όπως θα έχει λάβει πολλά άλλα. Δεν είχα πρόθεση να μιλήσω στην αρχή και της έστειλα ένα μήνυμα, της είπα κάποια πράγματα. Της είπα απ’ έξω απ’ έξω τι μου έχει συμβεί και έτσι ήρθαμε σε επικοινωνία», είπε η αθλήτρια στις δηλώσεις της.

«Βιασμός με όλο το νόημα. Πέρασαν τρία χρόνια για να το πω στους δικούς μου ανθρώπους. Ήμουν 14 όταν το είπα, ναι, και δεν άντεχα άλλο και έπρεπε κάπως να βρω το θάρρος να το πω στους γονείς μου. Μόλις το έμαθαν οι γονείς μου πήγαν κατευθείαν στην Αστυνομία. Έφυγε βράδυ ο προπονητής», είπε η 21χρονη και συγκλόνισε με τα όσα δήλωσε. 

Είχαμε πάει, είχαμε ζητήσει περιοριστικά μέτρα. Έπρεπε ή να διαφυλάξουν εμένα οι γονείς μου ή να γίνει ένας διασυρμός σε ένα ολόκληρο χωριό, που θα ήταν πάρα πολύ βαρύ για εμένα, 11 χρόνων. Οπότε αποφασίσαμε να μην το κινήσουμε νομικά, πέρα από το να απευθυνθούμε στο συμβούλιο τότε του Ομίλου, οι οποίοι απλά έθαψαν το θέμα, οι οποίοι απλά κοίταξαν να με διασύρουν σε ένα ολόκληρο χωριό

Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο προπονητής σε απαράδεκτες δηλώσεις του είχε πει ότι δεν αποδέχεται τον όρο “βιασμός” κι είχε ισχυριστεί ότι διατηρούσε σχέση με την 11χρονη.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Στα χέρια της αστυνομίας ο προπονητής της 11χρονης- Συνελήφθη για βιασμό και αποπλάνηση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα