Σπάει την σιωπή του ο πατέρας της 4χρονης Μελίνας- Συγκλονίζουν τα λόγια του

22:02 8/1/2016 - Πηγή: iPop

Μόλις λίγες ημέρες μετά τον ξαφνικό χαμό της 4χρονης Μελίνας, ο πατέρας της σπάει την σιωπή του και μιλάει για τα γεγονότα, έτσι όπως τα έζησε εκείνος.

Μιλώντας, λοιπόν, το βράδυ της Παρασκευής στο MEGA, ο κ. Παρασκάκης ανέφερε για τον άδικο χαμό της κόρης του, η οποία μπήκε στο νοσοκομείο για επέμβαση ρουτίνας:

«Μου είπαν ότι το παιδί σας προσπαθήσαμε να το ξυπνήσουμε έχοντας κάνει δύο προσπάθειες. Παρουσίασε δύσπνοια και βρογχόσπασμα και ουσιαστικά δεν μπορούμε να την ξυπνήσουμε. Ήταν ένα υγιέστατο παιδί, δεν

είχε εμφανίσει ποτέ κάποια αλλεργία», ενώ συμπλήρωσε πως ο προεγχειρητικός έλεγχος που είχε γίνει νωρίτερα δεν είχε εμφανίσει κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα.

Η αναισθησιολόγος από την άλλη, η οποία έχει παραπεμφθεί σε πειθαρχικό έλεγχο, μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς», τόνισε:

«Έγινε κανονικά το χειρουργείο, χωρίς πρόβλημα. Ακολουθήσαμε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και όλα τα πρωτόκολλα. Το παιδί ξύπνησε, ανέπνευσε πολύ καλά και την ώρα που φωνάξαμε τον μεταφορέα κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά, ότι δεν αναπνέει σωστά. Βάζω τα ακουστικά και την ακούω να κάνει ένα τρομερό βρογχόσπασμο. Πέφτει απότομα η πίεσή της από το 13 στο 7 και αρχίζει να έχει βραδυκαρδία. Εκείνη την ώρα ήμασταν στο χώρο μια ακόμη αναισθησιολόγος και 2 χειρουργοί. Άρχισα να ουρλιάζω και να φωνάζω βοήθεια. Την διασωληνώσαμε και της δώσαμε αδρεναλίνη. Επανήλθε αμέσως. Αποφάσισα ότι δεν πρέπει να την ξυπνήσω αλλά και ότι χρειάζεται μεταφορά στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ. Γύρω στις 10 το πρωί επικοινώνησα με την εφημερεύουσα της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου και μου είπε ότι δεν είχε εκείνη τη στιγμή διαθέσιμο κρεβάτι και να την κρατήσουμε κοιμισμένη για μια ώρα μέχρι να την μεταφέρουμε στο πανεπιστημιακό γενικό νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ). Ωστόσο, μετά από περίπου μισή ώρα- τρία τέταρτα ξανάκανε το ίδιο επεισόδιο. Βροχόσπασμο. Αμέσως έτρεξαν νεογνολόγοι, παιδίατροι, καρδιολόγοι, ΩΡΛ, 15 άτομα από πάνω της μέχρι να μεταφερθεί στη ΜΕΘ. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να τη σώσουμε».

Η προκαταρκτική εξέταση είναι σε εξέλιξη, ενώ σύντομα αναμένεται να βγουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 4χρονης.

The post Σπάει την σιωπή του ο πατέρας της 4χρονης Μελίνας- Συγκλονίζουν τα λόγια του appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα