Σοκαριστικό video δείχνει την live ευθανασία ασθενή στη Βρετανία (photos-video)

15:07 11/2/2016 - Πηγή: iPop

Σάλος αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στη Μεγάλη Βρετανία, έπειτα από ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στην τηλεόραση, στην οποία καταγράφεται η live ευθανασία ασθενή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail, το video που έχει προκαλέσει ποικιλία αντιδράσεων, μεταδόθηκε στην εκπομπή του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου BBC, με τίτλο

How To Die – Πως να πεθάνεις.

Στις σοκαριστικές σκηνές του εν λόγω video, το οποίο μεταδόθηκε κανονικά στην τηλεόραση, σε ζωντανή μάλιστα μετάδοση, παρακολουθούμε τον 57χρονο Βρετανό Simon Binner, να χορηγεί στον εαυτό του με μια ένεση, σε κλινική στην Ελβετία, τη δόση εκείνη ειδικού φαρμάκου, που θα του στερήσει λίγο αργότερα τη ζωή του.

Ο Simon Binner, πατέρας και επιχειρηματίας, δήλωσε πως έλαβε την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του, αφού πληροφορήθηκε, ότι έπασχε από μία εκφυλιστική ασθένεια, η οποία θα τον άφηνε παράλυτο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως κατά τη διάρκεια του video, παρακολουθούμε στο πλευρό του Binner, τη σύζυγό του, η οποία αφού παρακολούθησε το video, δήλωσε στους δημοσιογράφους τους BBC, πως πρόκειται για «ένα όμορφο ντοκιμαντέρ».

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές, τελευταίες σκηνές του σοκαριστικού video, δείχνει τον 57χρονο, αφού έχει λάβει τη φονική δόση φαρμάκου, να φεύγει από τη ζωή χαμογελαστός…

Παρακολουθήστε παρακάτω το συγκινητικό video, όπως προβλήθηκε από την εκπομπή How To Die, στο BBC:

photos:dailymail.co.uk

The post Σοκαριστικό video δείχνει την live ευθανασία ασθενή στη Βρετανία (photos-video) appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
σοκαριστικο video
Τυχαία Θέματα