Σήμερα η ανακοίνωση των αντιπροέδρων της Νέας Δημοκρατίας- Αύριο η συνάντηση Κ. Μητσοτάκη- Αλ. Τσίπρα

09:44 18/1/2016 - Πηγή: iPop

Σήμερα, Δευτέρα, εκτός βέβαια απρόοπτου έχει διευκρινιστεί πως θα γίνει η ανακοίνωση των αντιπροέδρων της Νέας Δημοκρατίας, ενώ για αύριο έχει κλειστεί το ραντεβού Μητσοτάκη- Τσίπρα.

Όπως έχει γίνει γνωστό οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν στις θέσεις αυτές τον κ. Γεωργιάδη αλλά και τον κ. Χατζηδάκη.

Μάλιστα, αφού οριστούν οι νέοι αντιπρόεδροι, ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αύριο, Τρίτη, θα συναντηθεί

με τον Πρωθυπουργό.

Τι θα συζητηθεί;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε αυτή τη συνάντηση του με τον Αλέξη Τσίπρα θα του προβάλει τα σχέδια του και τις θέσεις του. Αναμένεται να ξεκαθαρίσει στον Πρωθυπουργό πως δεν είναι διαθέσιμος να συναινέσει στο ασφαλιστικό, αλλά ούτε γενικότερα στην πολιτική που ακολουθείτε.

Επίσης, στο αυριανό ραντεβού τους θα ρίξει στο τραπέζι τις δικές του θέσεις αναφορικά με την αναθεώρηση τους Συντάγματος και γενικότερα τις αλλαγές που επιθυμεί.

Κατά την διάρκεια της εβδομάδας θα έχουν ολοκληρωθεί και όλες οι τοποθετήσεις των νέων τομεαρχών. Αξίζει να τονιστεί πως ο Χρήστος Σταϊκούρας θα είναι αυτός που θα αναλάβει τον τομέα των Οικονομικών και η Ντόρα Μπακογιάννη θα είναι υπεύθυνη τον τομέα των Εξωτερικών, αλλά παράλληλα και της Άμυνας.

Αμέσως μετά την οριστικοποίηση των συνεργατών του ο κ. Μητσοτάκης θα αρχίσει την αναζήτηση νέων γραφείων για την Νέα Δημοκρατία, καθώς επιθυμεί να μειώσει τις χρηματικές υποχρεώσεις του κόμματος.

The post Σήμερα η ανακοίνωση των αντιπροέδρων της Νέας Δημοκρατίας- Αύριο η συνάντηση Κ. Μητσοτάκη- Αλ. Τσίπρα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα