Η απάντηση του Παντελή Παντελίδη στο facebook για το βουνό από λουλούδια στα μπουζούκια

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο με τα λουλούδια στα πόδια του Παντελή Παντελίδη έγιναν viral στο διαδίκτυο, με τον τραγουδιστή να στέλνει το δικό του μήνυμα μέσω facebook...

Τις φωτογραφίες που προκάλεσαν αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης...
αποφάσε ο Παντελής Παντελίδης να βάλει για εικόνα προφίλ αλλά και εξώφυλλο, στο προσωπικό του λογαρισμό στο facebook.«Επιτάφιος»
έγραφαν πολλοί χρήστες των social media και ανέβαζαν τις φωτογραφίες του Παντελή Παντελίδη που τον εμφάνιζαν πίσω από τα πανέρια με τα λουλούδια, στο νυχτερινό κέντρο «Πύλη Αξιού» στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη.

Οι φωτογραφίες με τον Παντελίδη να τραγουδάει την ώρα που η πίστα είναι γεμάτη από λουλούδια, στην τελευταία του εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη, έγιναν αμέσως viral και τα επικριτικά σχόλια δεν άργησαν να έρθουν. «Ποια κρίση;», σχολιάζουν οι περισσότεροι χρήστες στο Facebook, ενώ άλλοι απαντούν πως «η φτώχεια θέλει καλοπέραση». Ο γνωστός τραγουδιστής, ωστόσο δεν επηρεάστηκε από τον ντόρο που προκάλεσαν οι φωτογραφίες και πριν από λίγες ώρες, στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, επέλεξε μια από αυτές ως εικόνα προφίλ και εξωφύλλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα