Σημάδια που θα πρέπει να σε κάνουν να ανησυχείς για την μνήμη σου

12:12 1/5/2016 - Πηγή: iPop

Μην είναι νομίζεις πως είναι δύσκολο να πάθεις άνοια. Τα προβλήματα στη μνήμη σου μπορεί να έρθουν εκεί που δεν το περιμένεις και να σου χτυπήσουν την πόρτα. Σαφώς μεγάλο ρόλο παίζει η κληρονομικότητα, αλλά και τα γεγονότα που έχουν συμβεί.

Ποια είναι, όμως, τα πρώτα σημάδια που θα σε πρέπει να σε κάνουν να ανησυχείς για την μνήμη σου και να καταλάβεις πως κάτι δεν πάει καλά;Νιώθεις σύγχυση για το που είσαι και τι συμβαίνει; Υπάρχουν στιγμές
που δεν ξέρεις στην κυριολεξία που βρίσκεσαι. Χάνεις τον προσανατολισμό σου και μπερδεύεσαι.Ο τρόπος που μιλάς έχει αλλάξει: Παρατηρείς ή τουλάχιστον σου έχουν πει πως η ομιλία σου παρουσιάζει διαφορά σε σχέση με παλιότερα. Μιλάς πιο αργά και υπάρχουν στιγμές που μπερδεύεις ακόμα και τα λόγια σου.Δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς τα οικονομικά σου και να κάνεις υπολογισμούς που στο παρελθόν σου φαίνονταν αστείο το να τους κάνεις.Από την νευρικότητα στην κατάθλιψη: Η διάθεση σου αλλάζει συνεχώς και δεν ξέρεις πως να το διαχειριστής. Ενώ γελάς το επόμενο λεπτό κλαις και ενώ νιώθεις δυστυχισμένος μετά από λίγα λεπτά χαμογελάς ξανά χωρίς λόγο.

The post Σημάδια που θα πρέπει να σε κάνουν να ανησυχείς για την μνήμη σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα