Βρηκαν νεκρο στο σπιτι του τον mak up artist των διασημων γιαννη αγγελακη

09:14 1/5/2016 - Πηγή: Fimotro
Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε χθες το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου ο γνωστός make up artist Γιάννης Αγγελάκης, σκορπώντας θλίψη στους ανθρώπους της showbiz που τον γνώριζαν από κοντά και είχαν συνεργαστεί μαζί του...

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 46χρονος μακιγιέρ είχε να δώσει σημεία ζωής από τη Μεγάλη Πέμπτη. Οι δικοί του άνθρωποι και κυρίως η αδελφή του ανησύχησαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Κλιμάκιο της αστυνομίας μετέβη στο σπίτι του
όπου και χρειάστηκε να σπάσουν την πόρτα για να μπουν στο εσωτερικό. Εκεί τον βρήκαν νεκρό με τα αίτια του θανάτου του να παραμένουνα ακόμη αδιευκρίνιστα.
Την είδηση γνωστοποίησε μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο καλός φίλος του 46χρονου make up artist, Βασίλειος Κωστέτσος. Θέλοντας να αποχαιρετήσει τον φίλο και συνεργάτη του ανέβασε μια δυο φωτογραφίες του στο Ιnstagram και έγραψε:
«Μόλις πληροφορήθηκα ότι έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος μου φίλος συνεργάτης και υπερταλαντούχος Γιάννης Αγγελάκης . ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ!!!!!!Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ! Γιάννη μου!... Πολυαγαπημένε μου φίλε, υπερταλαντούχε! Έφυγες Νωρίς! Μεγάλο Σάββατο....Δεν θα ξεχάσω πότε τα όσα περάσαμε μαζί! Τα όσα με συμβούλεψες… Θα μου λείψεις!!!!»
Keywords
Τυχαία Θέματα