Σε κρίσιμη κατάσταση η Ελληνίδα φοιτήτρια που επέβαινε στο μοιραίο λεωφορείο στην Ισπανία

14:40 21/3/2016 - Πηγή: iPop

Κρίσιμη είναι η κατάσταση της Ελληνίδας φοιτήτριας που επέβαινε στο λεωφορείο το οποίο ανατράπηκε την Κυριακή στην Ισπανία, όπως επιβεβαιώνει σε σχετική του ανακοίνωση το υπουργείο Παιδείας.

Να σημειωθεί πως η φοιτήτρια, Ευαγγελία Κολόμβου, νοσηλεύεται από την Κυριακή στο Βαλεμπρόν της Βαρκελώνης, ενώ η οικογένεια της ήδη ταξιδεύει για να βρεθεί στο πλευρό της.

Επίσης, η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Έρευνα και Θρησκευμάτων, Σία Αναγνωστοπούλου,

βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την ελληνική Πρεσβεία στη Μαδρίτη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, ο δεύτερος Έλληνας που επίσης επέβαινε στο μοιραίο λεωφορείο είναι είναι καλά στην υγεία του.

Όπως επιβεβαιώνουν οι τελευταίες πληροφορίες, ανθρώπινο λάθος φαίνεται πως προκάλεσε την τραγωδία με το πούλμαν στην Ισπανία, το οποίο μετέφερε φοιτητές του Erasmus.

Οι ισπανικές αρχές καταλήγουν σ’ αυτό το συμπέρασμα, λέγοντας μάλιστα πως υπάρχει ενδεχόμενο ο οδηγός να αποκοιμήθηκε κι έτσι να σημειώθηκε το δυστύχημα.

Τονίζεται πως από την σύγκρουση του πούλμαν με αυτοκίνητο έχασαν τη ζωή τους 13 φοιτήτριες Erasmus, διαφόρων εθνικοτήτων, ενώ τραυματίστηκαν ακόμα 34 άτομα. Οι έξι νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

photo:Tjerk van der Meulen / Anadolu Agency

The post Σε κρίσιμη κατάσταση η Ελληνίδα φοιτήτρια που επέβαινε στο μοιραίο λεωφορείο στην Ισπανία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα