Σε έναν κόσμο που μπορείς να είσαι οτιδήποτε, ας είσαι σαν τον Ryan Reynolds

16:30 4/5/2022 - Πηγή: iPop

Η αντίδραση του Ryan Reynolds στο Met Gala ήταν αυτή που θα ήθελα να σχολιάσω από τη εκδήλωση. Παρακαλώ οι κυνικοί και όσοι δεν τα πιστεύουν αυτά να μην διαβάσουν παρακάτω. Σαν να σε ακούω να μου λες σιγά τι έκανε, σιγά τον άντρα, ας κρατήσουν για το σπίτι τους τις αντιδράσεις θαυμασμού και ότι όλα γίνονται για τα μάτια του κόσμου. Τα μάτια δεν λένε ψέματα. Και αν δεν μπορείς να δεις καθαρά, λυπάμαι πάρα πολύ. Σε αφήνω λίγο στην άκρη αγαπημένε μου κυνικέ αναγνώστη και γράφω ελεύθερα όλα όσα μου γεννήθηκαν

καθώς είδα το απόσπασμα για 1000οστή φορά. Αν μπορείς να είσαι οποιοσδήποτε με το κορίτσι σου, με τη γυναίκα σου, με τον άνθρωπο της ζωής σου, ας είσαι σαν τον Ryan Reynolds.

Η αντίδραση του Ryan Reynolds στο Met που αγαπήσαμε όλα τα κορίτσια

Δεν υπάρχει κορίτσι πάνω στον πλανήτη, οποιασδήποτε ηλικίας που να μην είδε το βίντεο με τον τρόπο που κοίταζε τη Blake ο Ryan στο Met Gala και να μην έλιωσε! Έλα παραδέξου το έστω ότι θα ήθελες πολύ και εσύ έναν τέτοιον άνδρα και δεν αναφέρομαι ούτε στην καριέρα ούτε στην εμφάνισή του, αλλά στον τρόπο που συνοδεύει την σύζυγό του. Είναι ένας σωστός τζέντλεμαν βγαλμένος από μια άλλη εποχή και ένα άλλο παραμύθι.

Την ώρα που όλα τα φώτα ήταν στραμμένα πάνω της εκείνος, στα «παρασκήνια» την καμάρωνε! Αυτό, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο να πούμε. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις μια τέτοια σχέση σήμερα. Είναι δύσκολο να βρεις εκείνον που θα έχει μάτια μόνο για σένα. Που θα σε υπερασπιστεί, που θα σε καμαρώσει, θα σε συμβουλέψει, θα σε αγαπήσει με ανιδιοτέλεια και σεβασμό. Είναι δύσκολο και σπάνιο. Σπανίζουν αυτές οι υγιείς σχέσεις.

MY GOSH THE WAY HE LOOKS AT HER #MetGala #RyanReynolds #BlakeLively pic.twitter.com/KoputeLYgT

Tiffany Rose (@tiffany_rose330) May 2, 2022Τι γίνεται όμως στην κάθε μέρα;

Είναι από τα ζευγάρια της Showbiz , που μας έχουν συνηθίσει σε δημοσιεύσεις με τρολ μεταξύ τους, με χιουμοριστικά στιχάκια και μια διάθεση ότι είναι εντελώς οκ με την εικόνα τους χωρίς να μπαίνουν σε καλούπια και χωρίς να χρειάζεται να αποδείξουν τίποτα και σε κανέναν.

View this post on Instagram

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Το ξέρουμε όλοι ότι τα social δείχνουν μόνο ένα λεπτό από την ημέρα μας και μπορεί να μην αντικατοπτρίζεται η αλήθεια μέσα από αυτά αλλά μια διάθεση την λαμβάνουμε. Αν είναι έτσι όλη σου η ζωή τι άλλο χρειάζεσαι; Να είσαι με έναν άνθρωπο που είσαι ελεύθερη να είσαι ο εαυτός σου, χωρίς φόβο.

H Blake Lively έχει γενέθλια και ο Ryan Reynolds την τρολάρει δημοσίως!

Το ταγκό και η αγάπη θέλουν δύο

Για να κάνω για λίγο και το δικηγόρο του κυνικού φίλου αναγνώστη και επειδή τίποτα δεν εννοείται, η Blake κοιτά με αντίστοιχο πόθο, αγάπη και σεβασμό τον σύζυγό της. Αυτά τα πράγματα δεν έχουν αξία αν είναι μονόπλευρα. Θέλει δύο η αγάπη. Θέλει αμοιβαιότητα, σεβασμό και αγάπη άνευ όρων και φυσικά χωρίς εγωισμό. Θαυμάζω αυτόν τον γάμο και εύχομαι να περνάνε τόσο καλά όσο δείχνουν. Να ανθίζει ο τόπος με την αγάπη τους!

Εύχομαι στη ζωή σου να βρεις αυτή τη μια και μοναδική κοπέλα που θα την καμαρώνεις και θα την αγαπάς όπως ο Ryan Reynolds. Και εσύ να βρεις εκείνον που θα στηρίζεις, καμαρώνεις και θα είσαι περήφανη που είναι δικός σου και εσύ δική του όπως η Blake νιώθει για τον σύζυγό της. Με όλη μου την αγάπη.

5 σημάδια ότι έχεις δίπλα σου έναν σύντροφο που σε στηρίζει και σε βοηθάει στην εκπλήρωση των στόχων σου

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Σε έναν κόσμο που μπορείς να είσαι οτιδήποτε, ας είσαι σαν τον Ryan Reynolds εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα