Σχέση «με την ψυχή στο στόμα»

20:31 8/8/2014 - Πηγή: iPop
Ο τύπος σχέση «με την ψυχή στο στόμα» είναι ο πιο επώδυνος και κουραστικός τύπος σχέσης!!

Θέλω όμως πρώτα από όλα να σου αναλύσω τι σημαίνει «σχέση με την ψυχή στο στόμα»

Ορισμός!

Η σχέση «με την ψυχή στο στόμα» είναι αυτό το είδος σχέσης που είσαι πάντα με ένα ρολόι στο χέρι!! Όχι όμως επειδή θες να αποχωριστείς τον / την σύντροφο σου, άλλα επειδή οι δουλειές σου είναι τόσες πολλές που απλά δεν έχεις χρόνο..

Και

τώρα θα μου πεις… Είναι δυνατόν να μην έχεις χρόνο για τον άνθρωπο σου;;

Είναι!!!
Δεν σημαίνει πως δεν τον αγαπάς, απλά είναι οι ζωές σας τόσο διαφορετικές που απλά καταλήγεις να είσαι με την ψυχή στο στόμα!!

Να συζητάς με την ψυχή στο στόμα, να κάνεις σεξ με την ψυχή στο στόμα, να βγαίνετε μια βόλτα με την ψυχή στο στόμα, ακόμα και να κοιμάσαι με την ψυχή στο στόμα!!

Και φυσικά έρχεται και η γκρίνια!!! Γκρίνια του τύπου «δεν σε βλέπω πολύ, τι θα γίνει με μας, που θα πάει αυτή η κατάσταση» κ.ο.κ!!
Και κάπου εκεί, πρέπει να δεις τι θα κάνεις…

Πρέπει να δεις ΤΙ είναι πιο σημαντικό για σένα στην προκειμένη φάση της ζωής σου, αλλιώς πως θα μπορούσες να τα συνδυάσεις και τα δυο μαζί και να είσαι και στα δυο εξίσου καλός / καλή…

Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ δύσκολο..

Η μοναδική διέξοδος που υπάρχει είναι να συγκατοικήσεις με τον άνθρωπο σου… Εάν όμως δεν είσαι έτοιμος για ένα τέτοιο βήμα, λυπάμαι που θα στο πω αλλά η μοναδική λύση είναι ο χωρισμός (και να δεν είναι λύση είναι εξέλιξη)!!

Συμβουλή!

Με τα πρώτα δείγματα τέτοιου τύπου σχέσης, προσπάθησε να βάλεις όρια, διαφορετικά σταμάτησε την όσο είναι ακόμα αρχή!

The post Σχέση «με την ψυχή στο στόμα» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα