Σαββίδης: Είμαι έτοιμος να καταβάλω την πρώτη δόση

19:13 27/9/2016 - Πηγή: iPop

Την διαβεβαίωση ότι δεν έχει εκκρεμότητες και είναι έτοιμος να καταβάλει την πρώτη δόση για την τηλεοπτική άδεια, έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος αναμένεται να είναι ο τέταρτος υπερθεματιστής μετά την αποχώρηση του κ. Καλογρίτσα απ’ την αδειοδοτική διαδικασία.

Δεν έχω εκκρεμότητες. Όσον αφορά τη χρηματοδοτική μου ικανότητα, όλα είναι διαφανή. Περιμένω την εντολή για να καταβάλω αμέσως

την πρώτη δόση

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, o Ιβάν Σαββίδης σχολίασε ότι «από όσο φαίνεται από τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του, μάλλον δεν θα διαπραγματευτούμε μαζί του. Από όσο κατάλαβα, δεν θα τού επιτρέψουν οι φίλοι του να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας. Σίγουρα έχει την αγωνία του, αλλά πρέπει να μάθει εκτός από το να κερδίζει και να χάνει».

Τι θα γίνει, όμως, εάν δεν εξαγοράσει τον Alpha;

Αν αποτύχω στη συμφωνία, θα αρχίσω από την αρχή την προσπάθειά μου για την ίδρυση νέου τηλεοπτικού καναλιού

Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών αδειών;

Προς το παρόν οι αρμόδιες Αρχές ελέγχουν το πόθεν έσχες του Ιβάν Σαββίδη. Εάν δεν υπάρξει κάποια εμπλοκή, τότε ο επιχειρηματίας θα ανακηρυχθεί οριστικός υπερθεματιστής και θα πρέπει μέσα στις επόμενες 15 ημέρες να καταβάλει τα χρήματα για την πρώτη δόση.

Η προκήρυξη του διαγωνισμού αναφέρει συγκεκριμένα: «Σε περίπτωση που οριστικός υπερθεματιστής δεν καταβάλλει την πρώτη δόση του τιμήματος εντός της προθεσμίας, κηρύσσεται έκπτωτος, εκπίπτει η εγγυητική επιστολή και τη θέση του καταλαμβάνει ο επόμενος πλειοδότης σύμφωνα με τον πίνακα κατάταξης επιλαχόντων».

Θυμίζουμε ότι ο Γ. Καλογρίτσας αποχώρησε απ’ την διαδικασία αφού ζήτησε παράταση 48 ωρών για την καταβολή της πρώτης δόσης, η οποία απορρίφθηκε. Στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, τόνισε ότι αποχωρεί «για τους λόγους τους οποίους όλοι πλέον αντιλαμβάνονται».

The post Σαββίδης: Είμαι έτοιμος να καταβάλω την πρώτη δόση appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα