3 beauty hacks από celebrities για να κάνεις αδιάβροχο το makeup σου

10:11 31/7/2019 - Πηγή: iPop

Το ν’ αντιμετωπίσεις τη ζέστη φορώντας makeup δεν είναι εύκολη υπόθεση. Παρά το ότι εμείς σου λέμε το Καλοκαίρι να μην βάφεσαι καθόλου, καταλαβαίνουμε ότι κάποιες φορές θέλεις να κάνεις ένα ελαφρύ μακιγιάζ. Πώς, όμως, θα καταφέρεις να κάνεις αδιάβροχο το makeup; Παρακάτω μερικά hacks από celebrities που θα σου αλλάξουν τη ζωή!

Τα tips αφορούν το foundation, το μακιγιάζ των ματιών και των χειλιών, δηλαδή το βασικό makeup. Εννοείται πως το ιδανικό είναι ν’

αποφεύγεις να βάζεις βαρύ makeup τους καλοκαιρινούς μήνες γιατί απλά δεν χρειάζεται, αλλά εάν αποφασίσεις να βάλεις σε κάποια βραδινή έξοδο, καλό είναι να ξέρεις τον τρόπο!

Πώς θα κάνεις αδιάβροχο το makeup σου;Foundation

Μπορεί ο ήλιος να πέφτει το βράδυ, αλλά η υγρασία παραμένει. Γι’ αυτό άκου τις αγαπημένες σου celebrities και τους makeup artists τους, οι οποίοι σου προτείνουν να μην διαλέξεις υγρό makeup, αλλά κάποιο προϊόν σε μορφή πούδρας. Σε περίπτωση που η μόνη σου επιλογή είναι υγρό foundation, φρόντισε να εφαρμόσεις μια στερεωτική πούδρα για καλύτερο αποτέλεσμα.

Παράλληλα, η βάση σου θα πρέπει να είναι κάποιο ελαφρύ προϊόν που δεν θα φράζει τους πόρους σου, ενώ καλό θα είναι να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου βάζοντας ένα στερεωτικό σπρέι.

View this post on Instagram

In @silviatcherassi for the @filaindia collaboration with @vegnonveg

Keywords
Τυχαία Θέματα