Σασμός στον Alpha: Η σειρά που θα καθηλώσει έρχεται τον Σεπτέμβριο μ’ ένα δυνατό καστ

19:58 22/6/2021 - Πηγή: iPop

Μια σειρά που καταφθάνει απ’ την Κρήτη για να μας παρασύρει σε μια συγκλονιστική ιστορία με πάθος, βεντέτα και έρωτα! Ο Σασμός στον Alpha θα γίνει η επόμενη σειρά με την οποία θα κολλήσεις.

Ο Κώστας Κωστόπουλος υπογράφει τη σκηνοθεσία της σειράς που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη.

Η Μαρία Τζομπανάκη και ο Ορφέας Αυγουστίδης, σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, έρχονται αντιμέτωποι με μία ιδιαίτερη καλλιτεχνική πρόταση:

Υποδύονται στη σειρά τους ρόλους μητέρας και γιου, αντίστοιχα, στην πρώτη τους τηλεοπτική συνεργασία.

Ακόμα μια πολύ δυνατή προσθήκη είναι εκείνη της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη, που ξεχώρισε στον πρωταγωνιστικό ρόλο της δασκάλας στον «Σιωπηλό δρόμο», αλλά και ως Θεοδοσία στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ ανάμεσα στους πρωταγωνιστές θα δούμε και την Μαρία Πρωτόπαππα όπως επίσης και τον Δημήτρη Λάλο.

Το σενάριο της σειράς γράφει ο Β. Χ. Σπηλιόπουλος, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει η J. K. Production – Γ. Καραγιάννης.

Οι δύο σειρές με δυνατά ονόματα που ετοιμάζει ο Alpha για τη νέα σεζόν

Σασμός στον Alpha: Η υπόθεση

Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Η μνήμη των νεκρών ζητά εκδίκηση. Οι λέξεις ποτέ δεν είχαν αρκετή δύναμη για να περιγράψουν τόσο ακραία συναισθήματα. Και κάπου εκεί δύο νέοι, «μπουσουλώντας» στον έρωτα, δοκιμάζοντας την αγάπη, έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους. Θα μπορούσε ο έρωτας να επιφέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «Σασμό»;

Ο «Σασμός» θα γυριστεί σε φυσικό περιβάλλον στην Κρήτη – εκεί όπου χτίζονται οι βεντέτες , εκεί όπου τελειώνουν οι βεντέτες- αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Τα γυρίσματα θα γίνουν σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Μυλοπόταμο, Ψηλορείτη και αλλού, με τις προδιαγραφές μιας κινηματογραφικής ταινίας, αναδεικνύοντας τις ομορφιές του τόπου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Σασμός στον Alpha: Η σειρά που θα καθηλώσει έρχεται τον Σεπτέμβριο μ’ ένα δυνατό καστ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα