Σας συστήνουμε τα πραγματικά ζεύγη Macron και Trump | Photos

16:36 17/7/2017 - Πηγή: iPop

Όποιος είδε τις φωτογραφίες απ’ την επίσκεψη της περασμένης εβδομάδας του ζεύγους Trump | Photosστη Γαλλία, πέρασε απ’ το μυαλό του μια βασική σκέψη: Πόσο λάθος είναι τα ζευγάρια Macron και Trump;

Η εικόνα Emmanuel- Brigitte και Trump- Melania σε τετράδα είναι τόσο λάθος που οι δύο ηγέτες συζήτησαν σοβαρά το θέμα και όταν συναντήθηκαν στο περιθώριο της Συνόδου της G20.

Μάλιστα, το παρακάτω φωτογραφικό ντοκουμέντο αποκαλύπτει την ανησυχία των δύο Προέδρων για τα σχόλια

που ακούγονται σχετικά με τις επιλογές που έχουν κάνει για τις γυναίκες που στέκονται στο πλάι τους:

Los momentos del G-20: del mal día de Melania al 'beso' entre Macron y Trump https://t.co/3cc2tHULe3 pic.twitter.com/Ih3LkUIVB1

— 20minutos.es (@20m) July 8, 2017

Μacron και Trump φαίνονται εμφανώς προβληματισμένοι να συζητούν το ζήτημα που έχει προκύψει, αναζητώντας τρόπους να αντικρούσουν τα όσα ακούγονται!

Τι συμβαίνει, όμως, τελικά;

Στην εικόνα απ’ το δείπνο των δύο Προέδρων με τις συζύγους τους στον Πύργο του Άιφελ, ένα λάθος-σωστό στήσιμο αποκάλυψε την αλήθεια!

Στην πραγματικότητα, η Brigitte είναι η σύζυγος του Donald Trump και η Melania του Emmanuel Macron.

Αυτός είναι και ο λόγος του τρυφερού τετ-α-τετ Trump-Brigitte που δεν έμεινε απαρατήρητο απ’ τους φωτογράφους:

-«Για πόσο ακόμα θα λέμε ψέματα σ’ όλο τον πλανήτη για τη σχέση μας;»

-«Donald, δεν ξέρεις πόσο ανυπομονώ να έρθω στον Λευκό Οίκο!».

Φυσικά, στο background βλέπουμε το δεύτερο ζεύγος, σε πιο ανάλαφρο κλίμα να συζητά τα επόμενα βήματα της σχέσης του!

Kι αν θεωρείς πως όσα σου λέμε είναι απλά θεωρίες συνωμοσίας κι αναρωτιέσαι γιατί Macron και Trump να μπήκαν σ’ αυτή τη διαδικασία, σκέψου το ξανά: Ποιος θα ασχολιόταν με τόσο ζήλο με τα δύο ζεύγη εάν είχαν την κλασική εικόνα ζευγαριού που έχει συνηθίσει η κοινωνία;

Μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν ιδανικό, όμως, σύντομα θα σταματούσε να έχει ενδιαφέρον!

Ο Macron με τη Melania θα μπορούσαν να πλάσουν την εικόνα ενός λαμπερού και ταιριαστού ζευγαριού, ενώ o Trump και η Brigitte θα συνέθεταν ένα ζεύγος αν μη τι άλλο εντυπωσιακό. Όμως, όλα θα ήταν πολύ φυσιολογικά.

Ca serait beaucoup plus glamour comme ça, non ?#trump #Melania #Brigitte #Macron #Donald #Emmanuel pic.twitter.com/KaA49WkNAQ

— Julien Pourtalet (@JupiterPremier) July 12, 2017

Τώρα, εάν οι δύο ισχυροί ηγέτες έχουν σκοπό να αποκαλύψουν κάποια στιγμή την αλήθεια δεν το γνωρίζουμε, το σίγουρα είναι, όμως, ότι η έντονη φημολογία και τα αδιάκριτα σχόλια τους έχουν θέσει σε μια πολύ άβολη θέση! Εμείς, πάντως, τους απολαμβάνουμε, όπως και να είναι!

ΥΓ! Το εν λόγω κείμενο είναι φυσικά χιουμοριστικό και το iPop.gr δεν στέκεται σε καμία περίπτωση σε στερεότυπα αναφορικά με την ηλικία, το φύλο, τη θρησκεία, την καταγωγή και τον σεξουαλικό προσανατολισμό των ατόμων και υποστηρίζει πως κάθε άνθρωπος στον πλανήτη μπορεί και πρέπει να κάνει ελεύθερα τις επιλογές του, χωρίς να κατακρίνεται!Διάβασε και αυτό:

Σχέση με μεγαλύτερο άνδρα;

Photo: SAUL LOEB, AFP

The post Σας συστήνουμε τα πραγματικά ζεύγη Macron και Trump | Photos appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα