Έρευνες στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου – Στο «μικροσκόπιο» των ερευνών οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας

15:58 1/4/2022 - Πηγή: iPop

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, με ολόκληρη την Ελλάδα να τις παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, βρήκε νέο συνήγορο υπεράσπισης, ενώ παράλληλα το κέντρο που εντόπισε την θανατηφόρα δόση κεταμίνης στην 9χρονη Τζωρτζίνα πρόκειται να αναλάβει τις έρευνες για Μαλένα και Ίριδα.

Ως νέος συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου ορίστηκε από την ανακρίτρια ο Κωνσταντίνος Ζάρδας, ο οποίος πήρε διαβιβαστικό και

θα πάει στη ΓΑΔΑ να δει την κατηγορούμενη.

Να υπενθυμίσουμε πως η 33χρονη κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης κόρης της, ενώ νωρίτερα είχαν αρνηθεί να αναλάβουν την υπεράσπισή της οι Απόστολος Λύτρας και Νίκος Ιωάννου.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα σοκαριστικά στοιχεία της δικογραφίας και η επίσκεψη των συγγενών στην ΓΑΔΑ

Εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας: Στο «μικροσκόπιο» οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας

Έρευνες θα ξεκινήσουν ξανά για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας, η οποία έχασε το χαμόγελό της από την θανατηφόρα δόση κεταμίνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ, το οποίο ανέλαβε την επιβεβαίωση των τοξικολογικών εξετάσεων και την ποσοτική εκτίμηση της κεταμίνης που ανιχνεύτηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, πρόκειται να προχωρήσει στην λύση της υπόθεσης και των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας, τα οποία απεβίωσαν τον Απρίλιο του 2019 και τον Μάρτιο του 2021.

Η ποσότητα κεταμίνης που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα και ο θάνατος μέσα σε 20 λεπτά

Καταγγελία για ξυλοδαρμό στη ΓΑΔΑ

Η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου κατήγγειλαν ότι η 33χρονη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στη ΓΑΔΑ, μετά τη σύλληψή της για το θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Ωστόσο, η αστυνομία το διαψεύδει, ενώ το ίδιο φέρεται να κάνει και η κατηγορούμενη!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος, είπε ότι τα περί ξυλοδαρμού του τα είχε μεταφέρει και η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, η Ρούλα Πισπιρίγκου εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν προέκυψε τραυματισμός της, λέει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.

«Αναφορικά με καταγγελία, που αναπαράχθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αφορούσε σε φερόμενη βιαιοπραγία αστυνομικών σε βάρος κρατούμενης στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνεται ότι λήφθηκε κατάθεση της κρατούμενης, στην οποία διέψευσε τα καταγγελλόμενα, ενώ επιπλέον εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν προέκυψε τραυματισμός της», λέει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία αναφορικά με τις καταγγελίες που ακούστηκαν σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή για ξυλοδαρμό της Ρούλας Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ.

Πού σταματά η οργή και αρχίζει ο κανιβαλισμός;

Έρευνες στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σε εξέλιξη είναι έρευνες στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα από ανθρώπους της Ασφάλειας Πατρών, παρουσία εισαγελέα.

Συγκεκριμένα, γίνεται έρευνα για στοιχεία που αφορούν την ποινική δίωξη της 33χρονης για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Μάλιστα, οι αστυνομικοί έχουν μεταφέρει ήδη κάποια αντικείμενα στο αυτοκίνητο της Ασφάλειας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Έρευνες στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου – Στο «μικροσκόπιο» των ερευνών οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα