Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του μικρού Μπεν- Οι Βρετανοί αστυνομικοί θέλουν να κατεδαφίσουν ένα δωμάτιο

12:00 3/10/2016 - Πηγή: iPop

Ραγδαίες είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες τις οποίες μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα οι εξελίξεις στην υπόθεση του μικρού Μπεν. Όπως έγινε γνωστό οι Βρετανοί αστυνομικοί, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στην Κω, ζήτησαν άδεια για κατεδάφιση δωματίου που χτίστηκε μετά την εξαφάνιση του μικρού παιδιού.

Που βρίσκεται το δωμάτιο που θέλουν να κατεδαφίσουν οι Βρετανοί;

Στο σπίτι όπου έμενε η οικογένεια όταν εξαφανίστηκε ο Μπεν το 1991. Το συγκεκριμένο

μικρό δωμάτιο, όπως δηλώνει ο επιθεωρητής Τζον Κάζινς ο οποίος ζητήθηκε άδεια από τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου, προστέθηκε λίγο καιρό αφότου το μικρό παιδί εξαφανίσθηκε.

Την ίδια στιγμή, οι ερευνητές συνεχίζουν να χτενίζουν το νησί και συγκεκριμένα τα σημεία τα οποία επισκέφτηκε ο μικρός Μπεν πριν εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail, ο Επικεφαλής των ερευνών δήλωσε χαρακτηριστικά:

Διαπιστώσαμε ότι η προσθήκη έγινε λίγους μήνες μετά την εξαφάνιση του Μπεν και πλέον περιμένουμε τη σχετική άδεια. Είμαι σε διαπραγματεύσεις με τους ιδιοκτήτες. Θέλω να ψάξω παντού, έτσι ώστε να είμαι σίγουρος ότι έκανε όποια έρευνα χρειαζόταν για να λύσω αυτόν τον δυσεπίλυτο γρίφο

Ο Τζον Κάζινς εξέφρασε την αισιοδοξία του, πως οι αστυνομικοί θα λάβουν την άδεια, καθώς, όπως σημείωσαν υπάρχει δέσμευση ότι θα αποζημιωθεί ο ιδιοκτήτης, αμέσως μετά τις έρευνες.

photo:INTIME NEWS/ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

The post Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του μικρού Μπεν- Οι Βρετανοί αστυνομικοί θέλουν να κατεδαφίσουν ένα δωμάτιο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα