Πυροβολισμοί σε δημοτικό σχολείο στο San Bernardino | Νεκρός ο δράστης

21:08 10/4/2017 - Πηγή: iPop

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε δημοτικό σχολείο στο San Bernardino, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για πολλαπλούς τραυματίες.

Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής του San Bernardino, Eric Sherwin, είπε ότι οι πυροβολισμοί έλαβαν χώρα το πρωί της Δευτέρας στο North Park School στο San Bernardino.

Οι Αρχές έχουν καταφθάσει στο σχολείο στην Καλιφόρνια, όπου ένας οπλισμένος εισέβαλε και ξεκίνησε να πυροβολεί αδιακρίτως.

Η αστυνομία κάνει λόγο για τουλάχιστον

3 ανθρώπους οι οποίοι χτυπήθηκαν απ΄τα πυρά του δράστη, ανάμεσά τους μια δασκάλα και 2 μαθητές. Παράλληλα, ο ένοπλος δράστης έχει εξουδετερωθεί, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση.

Τα διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν πως υπάρχουν δύο νεκροί: Η δασκάλα και ο δράστης.

Τουλάχιστον δύο παιδιά έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ελικόπτερο, σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους.

Το περιστατικό πιστεύεται ότι δεν σχετίζεται με την τρομοκρατία.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες κάνουν λόγο για περιστατικό απόπειρα ανθρωποκτονίας-αυτοκτονίας, το οποίο σχετίζεται με ενδοοικογενειακή βία. Πιο συγκεκριμένα, η δασκάλα και ο δράστης φέρεται να γνωρίζονταν και οι πυροβολισμοί να ήταν αποτέλεσμα μεταξύ τους διαφωνίας.

Law Enforcement from all over the region respond to shooting inside NorthPark elementary school in San Bernardino pic.twitter.com/8foxQaTQWR

— Doug Saunders (@crimeshutterbug) April 10, 2017

Το σχολείο έχει αποκλειστεί και φυσικά τα μαθήματα έχουν διακοπεί προς το παρόν. Οι μαθητές έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο σε διπλανό γυμνάσιο.

Kids evacuated at #NorthPark elementary in San Bernardino. This is in front of my family's house pic.twitter.com/CHtO9BgChq

— FanSince09 (@FanSince09) April 10, 2017

Police are lining the perimeter of North Park elementary where there's an active shooter pic.twitter.com/HTUAKYEGsH

— Rick Sforza (@RickSforza) April 10, 2017

The post Πυροβολισμοί σε δημοτικό σχολείο στο San Bernardino | Νεκρός ο δράστης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα