Ψυχολογικά τρικς που θα σε σώσουν την κατάλληλη στιγμή!

20:36 10/4/2017 - Πηγή: iPop

Έχει τύχει σ’ όλους μας να βρεθούμε σε στιγμές αμηχανίας και να μην ξέρουμε πώς ν’ αντιδράσουμε! Ειδικά σε ορισμένες περιπτώσεις, πάνω στο άγχος σου, μπορεί να μην σκεφτείς ποια είναι η σωστή αντίδραση!

Αποστηθίζοντας, όμως, τα παρακάτω ψυχολογικά τρικς θα μπορέσεις να σωθείς την κατάλληλη στιγμή!

Μάσησε μια τσίχλα ή φάε κάτι, όταν αισθάνεσαι νευρικός.Αν κάποιος είναι θυμωμένος μαζί σου κι εσύ παραμένεις ήρεμος, κατά πάσα πιθανότητα θα νευριάσει ακόμα περισσότερο, όμως, αργότερα θα νιώσει ντροπιασμένος!Αν ρωτήσεις κάτι κάποιον και δεν σου απαντήσει σ’ ολόκληρη την ερώτηση,
διατήρησε την οπτική επαφή και παράμεινε σιωπηλός. Ο συνομιλητής σου αμέσως θα καταλάβει ότι η απάντησή του δεν ήταν αρκετά καλή και θα ξαναπροσπαθήσει!Οι εκφράσεις δείχνουν τα συναισθήματά σου. Εάν νιώθεις ευτυχισμένος, απόδειξέ το μ’ ένα πλατύ χαμόγελο.

Μην πεις ή γράψεις «νομίζω» ή «πιστεύω». Αυτό εννοείται κάθε φορά, εάν το πεις είναι σαν να μην είσαι σίγουρος για όσα λες.Αν είσαι σ’ ένα meeting και περιμένεις απ’ το συνάδελφό σου να σου αναθέσει μια εργασία, κάθισε δίπλα του. Θα τον διευκολύνεις να σε προσεγγίσει.

Στο πρώτο ραντεβού, διάλεξε ένα εντυπωσιακό μέρος. Ο υποψήφιος σύντροφός σου θα σε συνδέσει μ’ αυτό το υπέροχο μέρος!Για ν’ αυξήσεις την οπτική επαφή μ’ ένα άτομο που μόλις γνώρισες, κοίταξέ τον και προσπάθησε να παρατηρήσεις το χρώμα των ματιών του!

The post Ψυχολογικά τρικς που θα σε σώσουν την κατάλληλη στιγμή! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα