«Πρόταση Γάμου» μια παράσταση με κοινωνικό χαρακτήρα

10:45 7/2/2017 - Πηγή: iPop

Το έργο του Άντον Τσέχωφ, Πρόταση Γάμου, παρουσιάζεται από τις 16 Ιανουαρίου στο Θέατρο Από Κοινού και δείχνει τον κοινωνικό του χαρακτήρα σε όλους. Η συγκεκριμένη παράσταση δεν έχει εισιτήριο, αλλά αντί αυτού οι θεατές θα προσφέρουν τρόφιμα στην κοινωνικά κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Η Πρόταση Γάμου είναι μια κωμωδία η οποία στέλνει το δικό της μήνυμα στο κοινό και καταφέρνει να συμπυκνώσει τις κυριότερες αρετές της τέχνης του μ’ έναν τρόπο υποδειγματικό.


Αν θες

βοηθήσεις κι εσύ τους συνανθρώπους σου θα πρέπει να φέρεις μαζί σου στην παράσταση τρόφιμα μακράς διάρκειας τα οποία θα συγκεντρωθούν (αντί εισιτηρίου) θα διατεθούν στην Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Θυμίζουμε, πως η ιδέα της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» αποτελεί μια κίνηση αλληλεγγύης και ένδειξης αγάπης προς τους συνανθρώπους μας.

Λίγα λόγια για την παράσταση πριν την δεις:

Τα πάντα ξεκινούν όταν καλοστεκούμενος, αλλά παράλληλα υποχόνδριος κτηματίας έρχεται να ζητήσει σε γάμο την κόρη του γείτονά του.

Τότε, ο πατέρας, περιχαρής, τους αφήνει μόνους αλλά μια παρεξήγηση, φέρνει τα πάνω- κάτω και θα οδηγήσει τα πράγματα στα άκρα.

Αναλυτικά οι συντελεστές της παράστασης:Σκηνοθεσία: Έλντα ΠανοπούλουΔραματουργική επεξεργασία-Συντονισμός παραγωγής: Κωνσταντίνος ΤσεντούροςΚοστούμια: Χριστίνα ΛεοντιάδουΠρωτότυπη μουσική: Βασίλης ΤσεντούροςΦωτογράφος: Κανέλλος ΦωτογιαννόπουλοςΑναλυτικά οι ηθοποιοί οι οποίοι παίζουν στην παράσταση: Κατερίνα ΠαπασιδέρηΚωνσταντίνος ΤσεντούροςΗλίας ΜήσσιαςInfo!

Πρόταση Γάμου
Θέατρο Από Κοινού
Διεύθυνση: Ευπατριδών 4, Γκάζι (μετρό Κεραμεικός)
Πρεμιέρα: Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017
Κάθε Δευτέρα στις 18:00 για λίγες παραστάσεις
Διάρκεια παράστασης: 70 λεπτά
Τηλέφωνο κρατήσεων: 211 1838392 (Δευτέρα-Σάββατο 16.00-18.00)
Αντί εισιτηρίου τρόφιμα για την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος άνθρωπος»

The post «Πρόταση Γάμου» μια παράσταση με κοινωνικό χαρακτήρα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα