Προς γυναίκες: Αυτές οι κινήσεις στο σεξ εξασφαλίζουν «σίγουρο» οργασμό!

10:44 30/8/2017 - Πηγή: iPop
Αφού μάθαμε τα πέντε είδη οργασμών που αγνοούσαμε, ήρθε η ώρα να μάθουμε ποιες κινήσεις στο σεξ θα σου εξασφαλίσουν έναν «σίγουρο» οργασμό! Φυσικά, το σίγουρος οργασμός είναι πολύ υποκειμενικό καθώς κάθε γυναίκα λειτουργεί διαφορετικά και φθάνει στην κορύφωση με διαφορετικό τρόπο, όμως, ποιες δοκιμασμένες κινήσεις οδηγούν στη μεγαλύτερη δυνατή απόλαυση;

Τα αποτελέσματα μιας πρόσφατης μελέτης επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι όχι μόνο οι περισσότερες γυναίκες χρειάζονται κάποια επαφή με το χέρι για να φθάσουν στην κορύφωση κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά επίσης ότι ο τύπος της επαφής – ο ρυθμός, η κίνηση και η πίεση – ποικίλλει!

Η μελέτη, η οποία δημοσιεύθηκε τον Ιούλιο στο Journal of Sex and Marital Therapy, έγινε με τη συμμετοχή πάνω από 1.000 γυναικών μεταξύ 18 και 94 ετών. Οι συμμετέχοντες ρωτήθηκαν πόση επαφή χρειάζονται για να φτάσουν σε οργασμό και ποιες κινήσεις προκάλεσαν τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

Το 37% των γυναικών δήλωσαν ότι χρειάζονται διέγερση της κλειτορίδας για να επιτύχουν οργασμό. Ένα άλλο 36% δήλωσε ότι το άγγιγμα αυτού του τμήματος του σώματος δεν είναι απαραίτητο για την επίτευξη του μεγάλου οργασμού, όμως, σε κάθε περίπτωση κάνει τη σεξουαλική εμπειρία ακόμα πιο απολαυστική!

Όσον αφορά τις ιδιαιτερότητες, τα 2/3 των γυναικών στη μελέτη δήλωσαν ότι προτιμούσαν τις κινήσεις πάνω και κάτω απ ‘ευθείας στην κλειτορίδα τους, ενώ το 52% απολάμβανε άμεσες κυκλικές κινήσεις. Η πλειοψηφία των γυναικών ανέφερε ότι προτιμά χαλαρή έως και μέτρια πίεση στο σημείο, με το 11% να προτιμά την έντονη πίεση εκεί.

Μεταξύ των 2/3 των γυναικών που δήλωσαν ότι προτιμούσαν την έμμεση διέγερση της κλειτορίδας, το 69% είπε ότι προτιμά το άγγιγμα του δέρματος μαζί με την κλειτορίδα, ενώ το 29% ανέφερε πως προτιμά να είναι ενωμένα τα δύο χείλη του αιδοίου κατά την επαφή με την κλειτορίδα. Το 20% δήλωσε πως επιλέγει την έμμεση επαφή μέσω του δέρματος στη δεξιά πλευρά της κλειτορίδας και το 19,2% επέλεξε την αριστερή πλευρά της κλειτορίδας.

The post Προς γυναίκες: Αυτές οι κινήσεις στο σεξ εξασφαλίζουν «σίγουρο» οργασμό! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα