«Πριν από 10χρόνια ήμουν άστεγη και κοιμόμουν στο αυτοκίνητο»: Η Lizzο μιλά για τα δυσκολότερα χρόνια της ζωής της και συγκινεί

20:01 23/12/2022 - Πηγή: iPop

Η Lizzo κατάφερε να μας συγκινήσει στην πρόσφατη συνέντευξή της, την οποία και φιλοξένησε στο νέο της σπίτι στο Los Angeles, αξίας 26 εκατομμυρίων δολαρίων. Η τραγουδίστρια εξήγησε με απόλυτη ειλικρίνεια τι σημαίνει για εκείνη το γεγονός ότι απέκτησε το πρώτο της σπίτι, ενώ 10 χρόνια πριν ήταν άστεγη και κοιμόταν στο αυτοκίνητό της.

«Όλα

τα σώματα, είναι σώματα για παραλία»: Η νέα καμπάνια που βάζει τέλος στο body shaming και αγκαλιάζει κάθε σωματότυπο

Lizzo: Άστεγη πριν από 10 χρόνια – Τι αποκάλυψε;

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι για εκείνη είναι ένα τεράστιο «ορόσημο» να έχει τη δική της κατοικία, ενώ πριν από λίγα χρόνια, πριν γίνει διάσημη, έμενε στο αυτοκίνητό της.

Σε σύντομο βίντεο από την επερχόμενη συνέντευξή της στο CBS Sunday Morning, η Tracy Smith ρώτησε τη Lizzo: «Ας μιλήσουμε για αυτό – το σπίτι σου. Θέλω να πω, μόλις πριν από 10 χρόνια κοιμόσουν στο αυτοκίνητό σου».

Η Lizzo εμφανώς συγκινημένη κι έπειτα από έναν βαρύ αναστεναγμό απάντησε στη δημοσιογράφο: «Ναι, ναι. Και έμενα στα δωμάτια άλλων ανθρώπων και κοιμόμουν στους καναπέδες τους. Και τώρα, στην προηγούμενη περιοδεία είχα την ευλογία να μείνω σε πολύ ωραία μέρη, αλλά μου έλειπε το σπίτι μου. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο δικό μου σπίτι και στο κρεβάτι μου» είπε. «Είναι η πρώτη φορά που το λέω αυτό. Οπότε, δεν ξέρω. Είναι ένα ορόσημο για εμένα» πρόσθεσε.

Η Lizzo δήλωσε επίσης ότι είναι ενθουσιασμένη που θα περάσει τις γιορτές στο νέο σπίτι της, όπου δύο χριστουγεννιάτικα δέντρα φαίνονταν να λάμπουν στο φόντο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

A decade after being forced to sleep in her car, superstar singer @lizzo has bought her first home ever and has opened the doors for "Sunday Morning." Lizzo tells @thattracysmith owning a home is a milestone for her this Sunday. pic.twitter.com/kNs6UyBBKB

CBS Sunday Morning (@CBSSunday) December 22, 2022

Η τραγουδίστρια έκανε πριν από κάποιες μέρες μια ξενάγηση στο πολυτελές σπίτι της σε συνέντευξή της στη Vogue και έδειξε την τεράστια ντουλάπα της, την μινιμαλιστική τραπεζαρία της, αλλά και ολόκληρο το σπίτι της το οποίο είναι απλά μαγικό.

Μιλώντας στο People τον Μάρτιο του 2022 για το τεύχος «Women Changing the World Issue» του περιοδικού, η Lizzo αναλογίστηκε την πορεία της προς την επιτυχία, ειδικά αφού υπήρξε «κυνική» απέναντι στον κόσμο στον οποίο επρόκειτο να εισέλθει ως μαύρη γυναίκα στη μουσική βιομηχανία.

View this post on Instagram

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

«Έλεγα: “Εντάξει, τι μπορώ να κάνω με αυτό; Πώς μπορώ να κάνω το καλύτερο;” Δεν προοριζόμουν να επιβιώσω. Δεν προοριζόμουν να φτάσω τόσο μακριά. Δεν προοριζόμουν να γίνω εκατομμυριούχος. Δεν προοριζόμουν να γίνω σύμβολο του σεξ. Δεν προοριζόμουν να βρεθώ στο εξώφυλλο του People, αλλά βρέθηκα» δήλωσε.

«Οπότε σκέφτηκα πώς μπορώ να το κάνω να αξίζει τον κόπο; Πώς μπορώ να το κάνω αυτό να μην είναι απλώς μια στιγμιαία επιτυχία;» συνέχισε.

Εμείς ομολογούμε να πούμε πως είναι υπέροχο να βλέπεις ανθρώπους οι οποίοι με το ταλέντο τους κατάφεραν να κερδίσουν όλα όσα τους αξίζουν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Πριν από 10χρόνια ήμουν άστεγη και κοιμόμουν στο αυτοκίνητο»: Η Lizzο μιλά για τα δυσκολότερα χρόνια της ζωής της και συγκινεί εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πριν, 10χρόνια, Lizzο,prin, 10chronia, Lizzo