Πρίγκιπας Κάρολος: Το μήνυμα για τον κορονοϊό μετά την ανάρρωσή του

20:45 1/4/2020 - Πηγή: iPop

Τι αποκάλυψε ο Πρίγκιπας Κάρολος για την υγεία του μετά την περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό και την ανάρρωσή του; 

Ο 71χρονος διάδοχος του βρετανικού θρόνου είχε κάνει το τεστ για τον κορονοϊό και τα αποτελέσματα βγήκαν θετικά. Παρουσίαζε, μάλιστα, ήπια συμπτώματα και παρέμεινε απομονωμένος στο κάστρο Μπαλμόραλ της Σκωτίας. Η σύζυγός του, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, Δούκισσα της Κορνουάλης, είχε κάνει κι εκείνη το τεστ,

αλλά είχε βγει αρνητικό, όπως δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Clarence House και παραμένει ακόμα σε απομόνωση μέχρι το τέλος της εβδομάδας, σε περίπτωση που εκδηλώσει συμπτώματα.

Θυμήσου την ανακοίνωση του Παλατιού για την υγεία του Πρίγκιπα Καρόλου. 

Για πρώτη φορά, όμως, μίλησε ο Πρίγκιπας Κάρολος για την υγεία του, απευθυνόμενος στον βρετανικό λαό μέσω του επίσημου λογαριασμού του Clarence House στο Instagram. Μεταξύ άλλων ο Πρίγκιπας της Ουαλίας αναφέρθηκε στις ευπαθείς ομάδες που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, αλλά και σε όσους υποφέρουν από τον ιό αυτό και την απομόνωση, στην οποία αναγκαστικά έχουν τεθεί, προκειμένου να μην κολλήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αυτή είναι μια παράξενη, απογοητευτική και συχνά τρομακτική εμπειρία όταν η παρουσία της οικογένειας και των φίλων είναι πλέον αδύνατη και οι συνήθεις δομές της καθημερινότητας έχουν αλλάξει. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές η σύζυγός μου κι εγώ σκεφτόμαστε ιδιαίτερα όλους εκείνους που έχασαν τους αγαπημένους τους αλλά και εκείνους που υποφέρουν από την ασθένεια, τη μοναξιά και την απομόνωση. Οι σκέψεις μας είναι στους ηλικιωμένους που τώρα χρειάζονται περισσότερη προσοχή από ποτέ 

Ο Πρίγκιπας Κάρολος συνέχισε λέγοντας πως «ως έθνος είναι αντιμέτωποι με μια βαθιά απαιτητική κατάσταση, που όλοι μας έχουμε επίγνωση ότι απειλεί τον βιοπορισμό, τις επιχειρήσεις και την ευημερία εκατομμυρίων συμπατριωτών μας». Προσπάθησε, μάλιστα, να δώσει κουράγιο στον βρετανικό λαό, τονίζοντας πως όλη αυτή κατάσταση κάποια στιγμή θα τελειώσει, ακόμα κι αν δεν ξέρουμε πότε θα είναι ακριβώς αυτή η στιγμή.

View this post on Instagram

As Patron of Age UK, The Prince of Wales shares a message on the coronavirus pandemic and its effect on the older members of the community.

A post shared by Clarence House (@clarencehouse) on Apr 1, 2020 at 4:50am PDT

Διάβασε ακόμα:

Γιατί Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle δεν θα ανεβάζουν τίποτα στο Instagram; Η ανακοίνωση

Photo: AP

Το άρθρο Πρίγκιπας Κάρολος: Το μήνυμα για τον κορονοϊό μετά την ανάρρωσή του εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα