Πού είναι ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ του Αγίου Πνεύματος;

11:36 17/6/2019 - Πηγή: iPop
Σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας σήμερα τα σούπερ μάρκετ είναι ανοιχτά και σε άλλες είναι κλειστά. Δες παρακάτω τις ανακοινώσεις των κατά τόπων εμπορικών συλλόγων.

Πού είναι ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ του Αγίου Πνεύματος; Η γιορτή του Αγίου Πνεύματος είναι αργία για το Δημόσιο και για ορισμένες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

Όσον αφορά τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα, αυτό εξαρτάται από την περιοχή της χώρας και τη σχετική απόφαση του τοπικού εμπορικού συλλόγου.

Στην Αθήνα,

δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τον Εμπορικό Σύλλογο, κάτι που σημαίνει ότι σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα λειτουργούν κανονικά.

Αντίθετα, στη Θεσσαλονίκη, τα καταστήματα παραμένουν «υποχρεωτικά κλειστά», σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος που επικαλείται την υπ’ αριθμόν 22/19777/10-05-2002 απόφαση.

Στη Λάρισα, ο εμπορικός σύλλογος ανακοίνωσε ότι τα καταστήματα-μέλη θα παραμείνουν επίσης κλειστά τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, 17 Ιουνίου.

Στο Ναύπλιο, ο εμπορικός σύλλογος ανακοίνωσε ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά καθώς η γιορτή του Αγίου Πνεύματος έχει καθιερωθεί ως «εθιμική» αργία.

Στην Αλεξανδρούπολη, ο εμπορικός σύλλογος ενημέρωσε ότι η γιορτή του Αγίου Πνεύματος είναι κατ’ έθιμον αργία και πρότεινε τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά.

Στη Βέροια, ο εμπορικός σύλλογος ανακοίνωσε ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά καθώς πρόκειται για αργία με απόφαση του Νομάρχη Ημαθίας (αριθ. πρωτ: ΕΡ-1430/28-11-1986).

Στην Κομοτηνή, επίσης, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά κατόπιν απόφασης του εμπορικού συλλόγου μιας και η ημέρα θεωρείται «κατ’ έθιμον αργία».

Στον Βόλο, ο εμπορικός σύλλογος πρότεινε στα μέλη του, τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά ανήμερα της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς θα διαμορφωθεί το ημερομίσθιο της ημέρας του Αγίου Πνεύματος;

Το άρθρο Πού είναι ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ του Αγίου Πνεύματος; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα