Πόση αγάπη χωράει σε μια φωτογραφία; Άνδρας με σκλήρυνση κατά πλάκας αγγίζει τον εγγονό του για πρώτη φορά!

09:26 27/4/2017 - Πηγή: iPop

Πόση αγάπη μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία; Ένας άνδρας με σκλήρυνση κατά πλάκας καταφέρνει ν’ αγγίξει τον εγγονό του για πρώτη φορά και το πρόσωπό του είναι απ’ τις πιο δυνατές εικόνες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες στο Διαδίκτυο.

Όταν η Erica Courson γέννησε τον γιο της, Rivers, ήταν μια ξεχωριστή μέρα που η οικογένεια θα θυμάται για πάντα. Αλλά ένα μέλος της οικογένειας δεν μπορούσε να δώσει το παρών σ’

αυτή την ιδιαίτερη στιγμή. Ο πατέρας της Courson έχασε τη γέννηση του εγγονού του εξαιτίας της προοδευτικής σκλήρυνσης κατά πλάκας απ’ την οποία πάσχει.

Ένα μήνα αργότερα, ο παππούς του παιδιού μπόρεσε να έρθει σ’ επαφή με το παιδί και η κόρη του μοιράστηκε στα social media τη στιγμή που ο πατέρας της αγγίζει για πρώτη φορά τον εγγονό του!

Αυτή είναι η στιγμή που ο πατέρας μου συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον εγγονό του. Έχει προοδευτική σκλήρυνση κατά πλάκας και αναπηρία. Δεν κατάφερε να βρεθεί εκεί όταν γεννήθηκε ο Rivers λόγω της αναπηρίας του. Μετά από ένα μήνα αναμονής, ο σύζυγός μου κρατά τον Rivers, ενώ ο αδελφός του κρατά σταθερό το χέρι του πατέρα μου ώστε να μπορεί να αγγίξει τον εγγονό του. Το βλέμμα στο πρόσωπό του είναι ανεκτίμητο!

The post Πόση αγάπη χωράει σε μια φωτογραφία; Άνδρας με σκλήρυνση κατά πλάκας αγγίζει τον εγγονό του για πρώτη φορά! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα