Πόσα λεφτά χάνει μια εταιρεία ετησίως όσο κοιτάς τα mails σου;

12:32 13/10/2014 - Πηγή: iPop

Σε όλες τις εταιρείες υπηρεσιών του δυτικού πολιτισμού είναι πολύς ο χαμένος χρόνος στον έλεγχο των mails και σε περιττά meetings. Έχεις σκεφτεί ποτέ πόσα λεφτά μπορεί να χάνει μια εταιρεία όταν δεν γίνεται σωστός προγραμματισμός και οργάνωση του χρόνου; Όταν δεν αξιολογείς σωστά το χρόνο που δαπανάς σε τέτοιες διαδικαστικές αρμοδιότητες, το κόστος μπορεί να είναι τεράστιο για τον εργοδότη σου.

Έρευνα έδειξε ότι οι εταιρείες που σχετίζονται με τον τομέα των υπηρεσιών έχουν διαρροή $100.000 το

χρόνο ανά υπάλληλο- λόγω των κακών συνηθειών του χρόνου παρακολούθησης και της τεχνολογίας. Η μελέτη αφορούσε περισσότερες από 500 εταιρείες πληροφορικής, μηχανογράφησης, νομικών υποθέσεων, λογιστικής και δημοσίων σχέσεων.

Διαπιστώθηκε ότι το 35,8% των εργαζομένων δεν υπολογίζει καν το χρόνο που περνά κοιτάζοντας e-mail και το 20,6% δήλωσε το ίδιο για τις συσκέψεις που κάνει.

Μελέτη της McKinsey διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι ξοδεύουν λίγο περισσότερο από 2,6 ώρες κάθε μέρα στην ανάγνωση και ανταπόκριση σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επίσης, κατά μέσο όρο, οι εργαζόμενοι δαπανούν 15,5 ώρες σε συναντήσεις την εβδομάδα.

Όταν οι εργαζόμενοι δεν υπολογίζουν το χρόνο τους σωστά, οι διευθυντές χάνουν την ικανότητά τους να καθορίζουν με ακρίβεια των τιμή των υπηρεσιών και κινδυνεύουν σοβαρά να τις προσφέρουν σε τιμές χαμηλότερες του κόστους.

The post Πόσα λεφτά χάνει μια εταιρεία ετησίως όσο κοιτάς τα mails σου; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα