Πόσα κερδίζουν οι πρωταγωνίστριες για τα νέα επεισόδια του “Sex and the City”; Αυτό είναι το υπέρογκο ποσό που συμφώνησαν

14:06 6/9/2021 - Πηγή: iPop

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέα σεζόν Sex and the City τα γυρίσματα της σειράς συνεχίζονται με τον φωτογραφικό φακό να αποτυπώνει τους πρωταγωνιστές την ώρα του γυρίσματος στους δρόμους του Μανχάταν. Παράλληλα, πολλά στοιχεία έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το cast, τις αλλαγές και τις νέες προσθήκες που θα δούμε αλλά και γαργαλιστικές λεπτομέρειες που αναφέρουν ότι ο μισθός των πρωταγωνιστριών του Sex and the City έχει φτάσει στα ύψη για τα νέα επεισόδια του “And just like that”.

Αυτή θα είναι η αντικαταστάτρια της Samantha στα νέα επεισόδια του “Sex and the City”

O μισθός των πρωταγωνιστριών του “Sex and the City”

Είναι αναμενόμενο πως οι πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς θα είχαν και το ανάλογο αντίτιμο για να συμμετάσχουν στα νέα επεισόδια που θα προβληθούν τον προσεχή χειμώνα. Αλλά για πόσα χρήματα μιλάμε; Η βασική τριάδα του “Sex and the City” που αποτελείται από τις Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis απέδειξε ότι η επιστροφή μιας εμβληματικής σειράς σίγουρα αποδίδει. Οι πρωταγωνίστριες της αναβίωσης του “Sex and the City”, “And Just Like That”, κερδίζει περίπου 650.000 $ έως 750.000 $ ανά επεισόδιο για τη σεζόν 10 επεισοδίων του HBO Max.

Ο συγγραφέας Michael Patrick King έχει μιλήσει για τις μισθολογικές διαφορές μεταξύ του βασικού cast για την τελευταία σεζόν της αρχικής σειράς. Η εκτελεστική παραγωγός εξήγησε ότι με την Parker να επιστρέφει ως πρωταγωνίστρια και παραγωγός, η μισθοδοσία αυξήθηκε.

“Η σειρά δεν θα υπήρχε αν η Sarah Jessica Parker δεν ήταν η ξανθιά σταρ της, αυτή είναι το Νο 1”, ανέφερε λεπτομερώς κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο podcast «Origins» το 2018. “Η Kim Cattrall δεν ήταν στο αποκορύφωμα της καριέρας της, η Kristin δεν ήταν ιδιαίτερα αξιοσημείωτη, η Cynthia ήταν ηθοποιός του θεάτρου – και τα συμβόλαιά τους αντικατοπτρίζουν το στάτους τους”.

Ο υψηλός μισθός που εμάς μας πέφτουν τα μαλλιά που τον ακούμε, δεν είναι τόσο πρωτόγνωρος για τους stars που πρωταγωνιστούν σε σειρές. Η Jennifer Aniston και η Reese Witherspoon (The Morning Show στο Apple TV +), η Nicole Kidman (Nine Perfect Strangers στο Hulu), η Kerry Washington (Little Fires Everywhere στο Hulu) και ο Steve Carrell (Space Force στο Netflix) έλαβαν παρόμοιους μισθούς για τις σειρές τους, σύμφωνα με ένα report του 2019 από το Chicago Tribune.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πόσα κερδίζουν οι πρωταγωνίστριες για τα νέα επεισόδια του “Sex and the City”; Αυτό είναι το υπέρογκο ποσό που συμφώνησαν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα