Πόσα χρήματα θα βγάλεις φέτος;

20:07 22/7/2019 - Πηγή: iPop

Η ανταπόκρισή σου σε μερικές φωτογραφίες θα δείξει πόσα χρήματα θα βγάλεις φέτος! Δεν μας πιστεύεις; Κάνε το τεστ και θα δεις!

Το τεστ αρχικά σε βάζει να διαλέξεις μια φωτογραφία με δέντρο, στη συνέχεια μια φάλαινα, ένα δεντρόσπιτο, ένα παράθυρο, έναν γαλαξία, ένα φεγγάρι, ένα άλογο κι ένα κρύσταλλο!

Τώρα, το πώς όλα αυτά συνδέονται με το πόσα χρήματα θα βγάλεις φέτος, μόνο οι δημιουργοί του τεστ

το ξέρουν! Το αν θα το πιστέψεις ή όχι το αφήνουμε σε σένα, αλλά εννοείται πως εάν σου βγει πως θα βγάλεις περισσότερα απ’ ό,τι πέρυσι μπορείς να ονειρεύεσαι και ν’ αγωνίζεσαι για να το καταφέρεις!

Κάνε το τεστ που θα σου πει πόσα χρήματα θα βγάλεις φέτος

Σε τι ξοδεύεις τα περισσότερα χρήματα;

Νέα έρευνα υποστηρίζει ότι το πού ξοδεύουμε τα περισσότερα χρήματα, δείχνει τι είδος ανθρώπου είμαστε!

Πιο συγκεκριμένα, στη νέα έρευνα, η οποία δημοσιεύτηκε στο Psychological Science, οι ερευνητές ανέλυσαν περισσότερα από 2 εκ. έξοδα, περισσότερων από 2.000 ανθρώπων και προσπάθησαν να καταλάβουν τη σχέση του πού ξοδεύεις τα χρήματα σου με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά σου.

Οι κοινωνικοί επιστήμονες πέρασαν εβδομάδες βλέποντας το πού ξοδεύονται τα χρήματα ενώ έδωσαν σε κάθε συμμετέχοντα ένα κουίζ προσωπικότητας. Μετά από αυτό ανακάλυψαν κάτι νέο: Ο καθένας ξοδεύει χρήματα σε υλικά αγαθά, όπως τα τρόφιμα και η στέγαση, αλλά είναι οι υπόλοιπες δαπάνες μας, δείχνουν τις προτεραιότητές μας αλλά και στοιχεία του χαρακτήρα μας.

Δες εδώ τι είδους άνθρωπος είσαι ανάλογα με το πού ξοδεύεις τα περισσότερα χρήματα!

Το άρθρο Πόσα χρήματα θα βγάλεις φέτος; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα