Πώς να ξεπεράσεις το κέρατο: Συμβουλές από τη Beyonce αποκλειστικά για σένα

22:53 26/4/2016 - Πηγή: iPop

Οι λάτρεις της μουσικής έχουν ξετρελαθεί με το νέο άλμπουμ της Beyoce «Lemonade», τα τραγούδια του οποίου περνάνε ποικίλα μηνύματα σχετικά με τη σχέση κόρης- πατέρα, την απιστία, την αγάπη, τον φεμινισμό. Μέσα από τα τραγούδια της όμως η Beyonce δίνει και πολύ χρήσιμες συμβουλές σχετικά με πώς μπορείς να ξεπεράσεις το κέρατο!

Είσαι έτοιμη να τις ακούσεις και να τις εφαρμόσεις;

Μην τα κρατάς μέσα σου. Η Beyonce

εκφράζει δεκάδες συναισθήματα για την απιστία στο Lemonade. Το να κρατήσεις τα συναισθήματά σου και να μην ξεσπάσεις, μόνο χειρότερα μπορεί να σε κάνει.

Μάθε την αξία σου. Μην υποτιμάς τον εαυτό σου. Μάθε τι αξίζεις και κατάλαβε ότι αξίζεις την αληθινή αγάπη και όχι εκείνη που θέλει εσένα κι ακόμα 2-3.

Περιποιήσου τον εαυτό σου. Δεν θα κάτσεις να μείνεις απεριποίητη επειδή σε κεράτωσε κι όπου βρεθείς κι όπου σταθείς να φαίνονται τα κόκκινα από το κλάμα μάτια σου. Κάνε μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Εάν νιώθεις ότι σε απατάει, λογικά το κάνει! Εξάλλου, ξέρεις τα σημάδια, μην τα αγνοείς.

Να θυμάσαι πως οι άνθρωποι απατάνε ακόμα και στις ευτυχισμένες σχέσεις. Δεν είναι παρηγορητικό, αλλά ναι δεν σημαίνει ότι για να σε απατήσει έκανες εσύ κάτι λάθος ή ότι η σχέση σου δεν είναι ευτυχισμένο. Το κέρατο μπορεί να τύχει στον καθένα δυστυχώς.

Συγχώρεσέ τον, αν το αξίζει. Εάν θεωρείς ότι μπορείς να τον συγχωρέσεις και το αξίζει, κάντο. Αρκεί να πάρεις απόφαση ότι θα πρέπει να αποδεχθείς το κέρατο και να κάνεις μια καινούρια αρχή, δουλεύοντας μαζί του πάνω στο χτίσιμο της εμπιστοσύνης εκ νέου.

Μην του δώσεις δεύτερη, τρίτη, τέταρτη ευκαιρία. Το έκανε μια, το συγχώρεσες. Το έκανε δεύτερη φορά, το συγχώρεσες ξανά; Όχι όχι σίγουρα αυτό δεν το αξίζει και δεν σου αξίζει ούτε κι εσένα!

Μην ξεχνάς! Δες πώς μπορείς ν’ ακούσεις το νέο άλμπουμ της Beyonce εντελώς δωρεάν!

The post Πώς να ξεπεράσεις το κέρατο: Συμβουλές από τη Beyonce αποκλειστικά για σένα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα