Πώς να ξεφορτωθείς οριστικά τη φλεβίτιδα

07:00 9/9/2014 - Πηγή: iPop

Η φλεβίτιδα για την οποία σου έχουμε μιλήσει ξανά στο παρελθόν είναι ένα θέμα όχι μόνο υγείας άλλα και αισθητικής που πλήττει ολοένα και περισσότερα άτομα στις μέρες μας.

Οι απαιτήσεις της καθημερινότητας και οι πολλές ώρες ορθοστασίας κάνουν τη φλεβίτιδα ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα που τελικά για να λυθεί χρειάζεται τη βοήθεια γιατρού.

Ξέρεις, όμως, με ποιους τρόπους μπορείς να πεις αντίο στη φλεβίτιδα;Με κρέμες: Υπάρχουν στα φαρμακεία κρέμες που θα μειώσουν το πρόβλημα ή ακόμα και θα το εξαλείψουν αρκεί
βέβαια να το προλάβεις στο αρχικό του στάδιο.Με ειδικές σκληρυντικές ενέσεις: Με αυτές τις ενέσεις τις οποίες φυσικά δε μπορείς να κάνεις μόνος-η σου αλλά, θες οπωσδήποτε τη βοήθεια του γιατρού σου αποφράζονται τα φλεβίδια βάζοντας στο εσωτερικό τους ειδικό αποφρακτικό υγρό ή αφρό .Με θερμοπληξία: Είναι μία ειδική συσκευή που εκπέμπει ραδιοσυχνότητες και σπάει τις φλέβες που απορροφούνται αυτόματα από τον οργανισμό. Η συγκεκριμένη βέβαια μέθοδος είναι αποτελεσματική μόνο για φλεβίτιδα σε αρχικό στάδιο.Με χειρουργείο: Ο γιατρός αφαιρεί και αναπλάθει με πλαστική τις φλέβες που χρειάζεται. Είναι η πιο αποτελεσματική αλλά και η πιο επίπονη θεραπεία.Με Lazer: Το Lazer συνήθως χρησιμοποιείται όταν το πρόβλημα βρίσκεται σε πιο ευαίσθητες περιοχές, όπως είναι το πρόσωπο ή οι ώμοι. Απαιτούνται αρκετές συνεδρίες αλλά από την πρώτη κιόλας τα αποτελέσματα είναι ορατά.

The post Πώς να ξεφορτωθείς οριστικά τη φλεβίτιδα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα