Ερχόμαστε…

19:58 8/9/2014 - Πηγή: iPop

Ετοιμαζόμαστε και επιστρέφουμε στις οθόνες σας, την ερχόμενη Δευτέρα, στις 15 του Σεπτέμβρη. Τα παιδιά, θα έχουν επιστρέψει στο σχολείο. Άγχος, αγωνία, αλλά και χαρά, που θα συναντήσουν και πάλι παλιούς φίλους… Οι μεγάλοι, θα έχουν ξαναμπεί στη ρουτίνα της καθημερινής δουλειάς. Δεν συνεχίζω την περιγραφή. Εδώ ο καθένας… τον σταυρό του. Οι νέοι, θα αρχίσουν πάλι, να αναζητούν την πυξίδα της ζωής τους. Με ενθουσιασμό και ορμητική διάθεση, έτοιμοι να κατακτήσουν το σύμπαν. (Μη μασάτε ρεεεεε. Νέοι είστε! Πιάστε την πέτρα και στύψτε την!) Οι άνεργοι… Γι αυτούς περιγράφει με τον πιο γλαφυρό τρόπο,

μια φίλη στο facebook. Σε μήνυμα στο inbox μου εγραψε:

«και για εμάς είναι μελαγχολικό που τελειώνει το καλοκαίρι, γιατί για λίγο καιρό νιώσαμε ξανά ίσοι με τους φίλους, είχαν χρόνο, δεν δούλευαν, είσασταν για λίγο καιρό ψευτοόμοιοι.. Και τώρα ξανά τα άγχη και οι ανασφάλειες και η μοναξιά του πρωινού που όλοι οι άλλοι δουλεύουν…»

Σ αυτό το σκηνικό λοιπόν, βρεθήκαμε να γυρίζουμε το trailer της νέας σεζόν, όλοι μαζί. Εσείς και εμείς. Φτιάξαμε έναν κύκλο και μοιραστήκαμε… χαρήκαμε… γελάσαμε! Ζήσαμε κάποιες ώρες, χωρίς να μας χωρίζει το τηλεοπτικό γυαλί. Βάλατε εσείς, λίγη από την πούδρα του στούντιο και περπατήσαμε εμείς, στη σκόνη του δρόμου. Μαζί. Όπως συνηθίσαμε όλα αυτά τα χρόνια, που περνάμε παρέα, τα πρωινά μας. Με εμένα να σας ακούω, μεσα από τα social media και να μεταφέρω το σφυγμό σας, την άποψή σας… Να κάνω τις ερωτήσεις, που εσείς θα κάνατε.

Πολλά χρόνια τώρα! Δέκα κλείνουμε φέτος μαζί, στην πρωινή ζώνη. Και όλα ήταν τόσο ξεχωριστά.

Σας ευχαριστώ, ολόψυχα, για την κάθε στιγμή. Για την εμπιστοσύνη. Την παρέα. Την στήριξη.

Εύχομαι να είμαστε και φέτος παρέα, κάθε μέρα στις 10 το πρωί. Στο Star! Να δούμε μαζί ειδήσεις και καθημερινότητα και να προσπαθήσουμε να βάλουμε την ελπίδα και την προοπτική στο 24ωρο μας. Σε κάθε μικρή στιγμή. Και ας αφήσουμε τους μίζερους και τις γκρίνιες μόνους τους, με τη συμβουλή να μη δαγκώσουν τη γλώσσα τους γιατί… θα δηλητηριαστούν!

Τα λέμε σύντομα on air!

Φιλί.

Αυτό είναι το trailer …που λέγαμε!

Και μερικές από τις φωτογραφίες που βγάλαμε!

The post Ερχόμαστε… appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα